Snel, leuk, goed!

Mooie beker met naam besteld, goed!

Gewoon uitstekend

De bestelling was prima, de bezorging helemaal super! Net als de vorige bestelling helemaal tevreden!

Top! Keurig, compleet en snel naar wens ontvangen.

Het blijft iets leuks om je kids te verwennen met een unieke tas en/of broodtrommel!

Fantastsch

Niets op aan te merken

Super leuk en persoonlijke geboorte cadeautjes

Super leuk en persoonlijke geboorte cadeautjes wij bestellen ze ook zakelijk en krijgen altijd hele leuke bedankjes :-)

Nette producten

Mooie producten. Sommige lijken op de site anders dan in het echt. Maar alles is mooi afgewerkt

Mooi materiaal, snelle levering

Veel keuze, makkelijk in te vullen goede informatie! Snelle service!

Uitstekende service!

Heel tevreden! Top service! Alsook artikel mooie kwaliteit en netjes geleverd zoals beloofd! Top!

Een goede en snelle service

een goede en snelle service

Top winkel

Al jaren koop ik mijn kraam cadeaus bij Koter Kado. Snelle service en goede kwaliteit.

Sticker was naar verwachting

Leuke knuffels

Mooie knuffel. Leuk verpakt!

Mijn pasboren nichtje was meteen gek op haar knuffel met haar geborduurde naam erop. Goede kwaliteit, snelle levering en een fijne prijscategorie.

Leuk kraamkado voor goede prijs

Pakket was netjes verpakt, snelle levering en je word netjes op de hoogte gehouden hoever ze zijn met je pakket. Naam was netjes op de handdoek geborduurd en kwaliteit van de handdoek zag er goed uit.

Goede en snelle service

Kwaliteit van product vind ik matig, maar het is wel oké ;)

Ik heb voor het eerst iets besteld en was ook erg, tevreden!! Top kwaliteit badjas & naam, dank je wel

Goed product

Goed product, konijn was mooi bedrukt. Snel geleverd.

Erg goede ervaringen

Mooie producten!

Snelle levering, producten zoals omschreven. Zeker een aanrader!

Leuke bedrukte vilten tas. Supersnelle levering. Mijn mama was heel blij met haar Moederdag geschenkje.

Origineel cadeau voor een redelijke prijs

Snelle levering maar mijn cadeau was niet ingepakt terwijl ik er wel extra voor had betaald

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk, mooi eindresultaat

Voor herhaling vatbaar!

Duidelijke site, goed geregeld

Ik heb op een vrij eenvoudige manier een mooi cadeau kunnen regelen voor een collega. Ik ga zeker vaker gebruik van jullie maken.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM