Ik ben tevreden

Het ging makkelijk en snel, superleuk resultaat

Product is te laat verstuurd

Op de website stond aangegeven dat het product binnen 1 a 2 werkdagen wordt verstuurd. Er stond ook niks van bij dat ivm de drukte door bijv Corona dit langer kan duren. Ik heb dinsdag 7 april het knuffeltje met naam besteld. Mijn zus was namelijk bevallen en we konden al niet op kraambezoek. Vrijdagmiddag was echter nog steeds niets bezorgd. De mevrouw aan de telefoon gaf aan dat ze het ook niet begreep. Ik heb toen aangegeven dat deze service erg slecht is. Uiteindelijk is het knuffeltje zaterdag middag eindelijk bezorgd. Mocht ik dit geweten hebben, had ik nooit wat besteld bij jullie.

Plots kleur uitverkocht

Is nog steeds niet verzonden/aangekomen op bestemming. En dan is nog eens plots het kleur uit het gamma wat jammer ik hoop nu nog op een goede kwaliteit.

Goede snelle service, leuk cadeau

Leuke cadeautjes, volop mogelijkheden, snel geleverd

Hele fijne snelle service en door de virus toch een leuke kado kunnen laten bezorgen bij mij jarige familielid.

Snelle levering. Precies zoals gewenst en duidelijke en makkelijke site.

Ontevreden

Tot op heden nog geen artikel ontvangen!

Snelle en leuke levering

Leuke haas besteld met de naam van de baby die super snel geleverd is.

Superlief badjasje

Keuze uit verschillende kleuren en lettertypen. Houdt rekening met een aantal dagen voordat het badjasje er is.

snelle goede service

Een duidelijke site, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Bestelling kwam goed en op tijd. Geen op of aanmerkingen

Mooie bidon

Mooie bidon, snelle service

Mooi product, snelle levering.

Mooi product, snelle levering.

goed geleverd, mooi en lief product

alles ging perfect

Leuke artikelen, kraamcadeau wordt hier standaard besteld, snelle levering.

Super leuke artikelen, zojuist mijn zesde gepersonaliseerde konijn besteld als kraamcadeau Leuk voor nu en later. Wordt altijd goed ontvangen door de kersverse ouders. Snelle en nette levering!

Snelle en vriendelijk reacties op de mail.

Al 3 x badjasjes besteld, goede service, snelle reactie en bovenal hele mooie producten. Ik kan het zeker aanraden.

Super leuk persoonlijk cadeau, goede kwaliteit

Jarige was er heel bij mee!

Heel erg leuk

Het wordt heel leuk in elkaar gepakt en het is nog een leuk cadeau ook. Wel 1 puntje en dat is om bij de bevestigingsmail een factuur bij te voegen in de bijlagen. Deze hebben bedrijven namelijk nodig.

Goede en snelle service

Binnen 1 werkdag geleverd. Mooie opdruk. Erg blij mee.

Super service en mooie kodotjes

voor een goede prijs een mooi kado en snelle service echt top

Heeft aan alle verwachtingen voldaan.

Prima ervaring. Bestellen heel gemakkelijk en bezorging volledig naar wens.

Goede kwaliteit, snel bezorgd

Tevreden over alles

Mooie spulletjes, snelle levering.

Ik heb al een aantal keer een mooie knuffel met geboorte blok of een leuk knuffeldoekje met borduursel besteld. Wordt binnen enkele dagen geleverd en ziet er altijd mooi uit. Hele leuke kraamkadootjes.

Snelle levering; leuke kraamkadootjes

2 Ecologieweg