Super super snel!

In de ochtend besteld, gelijk gedrukt en in de middag al op de post. Super snelle service! Jammer dat je alleen geen voorbeeldje krijgt van het product wat je besteld. Gelukkig erg blij met het resultaat!

Snel, kleur viel me tegen

Snelle levering, alleen de kleur was anders dan ik had verwacht. Tijdens bestelproces kon je de naam van de kleur selecteren maar geen voorbeeld zien van hoe het werd

Snelle en goede service!

Een ruime keus aan opties voor de gepersonaliseerde badcape. Snel geleverd en van mooie kwaliteit!

Zelf in tijd van corona goede service!

Zelf in tijden van corona besteld en heel snel mijn gepersonaliseerde knuffeldoekje voor dochter die haar vaste knuffel aan zee verloren was. Ze is er heel blij mee

Too

Mooi gedrukt, helaas wel helemaal doorgedrukt tot op de achterkant van het oor van de knuffel. Maar mooi gedrukt mooi gecentreerd, helemaal top!

Zeer mooi!

We zijn er blij mee!

Top service mooi artikel!

Fijne site veel keuze en met het kinderschort een heel leuk verjaardagscadeau gekocht voor m’n 5 jarige neefje!

Prachtige tas

Een sporttas besteld met naam en applicatie. Heel mooi geworden en mijn dochter was er heel blij mee.

Heel mooi!

Super leuk kraamcadeau gekocht en snel verzonden!

Goede kwaliteit

Snelle levering, super kwaliteit. Hebben 3 nieuwe SOS armbanden besteld. De huidige zijn de Kids ontgroeid. Ze hebben ze 1.5 jaar aan een stuk gedragen. Niet kapot te krijgen en blijft mooi.

Mooie sporttas met bedrukking

Snelle service en goede communicatie over de levering! Tas ziet er goed uit.

Goed product en snel in huis

Goed product en snel in huis

Supersnelle afhandeling

Had mijn bestelling binnen 2 werkdagen binnen. Hartstikke bedankt!

Handige site met vlotte afhandeling. Top!

Leuk om een produkt naar je eigen idee te kunnen "ontwerpen". Mooie tas vlot ontvangen

Mooi en goed

Goede levering

Goed snelle afhandeling van bestelde producten.

Goed snelle afhandeling van bestelde producten.

Altyd super service

Altyd snelle afhandeling, snel antwoord op vragen! Gewoonweg een fantastische web-shop

Mijn partner is erg blij met deze handige sporttas

Zeer snel geleverd .

Jammer, niet wat ik verwachtte

De rubberen sleutelhanger zijn binnengekomen maar helaas voldoen ze niet aan mijn verwachting :( Ik had gekozen voor witte opdruk maar daar is amper iets van te zien. Erg jammer

Vlotte levering

Bestelling vlot ontvangen en zoals ik het in gedachten had

Lunchbox en beker zijn precies zo als we voor ogen hadden.

Makkelijk te bekijken en uit te proberen op de website. Goed verpakt en een snelle bezorging. Prima kwaliteit voor gebruik door kinderhandjes.

Goed en snel!

Superfijn dat het zo snel en netjes geleverd is.

👍

Snelle en correcte levering.

Doet wat is beloofd

Mooi product en snel geleverd

Snel en simpel

2 Ecologieweg