Mooie sleutelhangers. Super handig aan beide zijden bedrukt met naam en telefoonnummer. Prima levering.

Dogtag ketting besteld. Snelle levering alleen een foutje gemaakt. Maar 1 mailtje en gelijk weer een nieuwe gekregen Top service zo hoort het

Snelle levering. Ziet er goed uit.

Super goed

Eerste bestelling van koter kado en helemaal tevreden over.

Prachtig konijn met tekst gedrukt op de oren.

Goede website, makkelijk in gebruik. Snelle levering en up yo date info over voortgang van levering. Ik beveel Koter Kado dan ook zeker aan bij iedereen die op zoek is naar een origineel en gepersonaliseerd kraam cadeau en dat binnen twee dagen in huis wil hebben.

Snelle levering, goede kwaliteit, prima prijs. Zeker aan te bevelen.

Ik had een zwarte kleuterrugzak besteld met naam. Ik heb precies gekregen wat ik had besteld. Goede kwaliteit tas, mooi bedrukt en voor een mooie prijs. Ik ga vaker hier bestellen.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snelle levering.

Top service!

Ondanks dat er op de site vermeld werd dat het wat langer kon duren toch heel snel product ontvangen. Top service

prima assortiment, goede kwaliteit, snel geleverd.

top

Leuk! En snel! Goede communicatie.

Leuke bestelling gedaan. Mooi product. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Leuke site

Leuke kado,s en snelle levering!

Heel mooi en snelle levering

Erg leuk tasje!!

Mooi tasje, leuke opdruk en snelle bezorging.

Super mooi en snel geleverd

Muts met sokkjes gekocht met opdruk van de naam super mooi geworden en goede kwaliteit , snelle service in 1 woord gewoon perfect

Een broodtrommel met naam besteld, erg mooi... goede, snelle service

Snel geleverd!!

Hele snelle service, mooi ingepakt, alleen veel mails na afloop...

Hele goede site

Schoudertas besteld prima kwaliteit mooie opdruk stevige tas

Slechte leverservice. Komen niet na wat er zwart op wit beloofd wordt.

18 december 2 badcapejes besteld. Levering binnen 1 à 2 werkdagen? We zijn 10 dagen later en ik wacht nog steeds op mijn levering!

Snelle service, goede kwaliteit.

Ondanks de kerstdrukte had ik de rugzak voor mijn kleinzoon snel binnen en hij zag er precies zo uit als op de foto. Top 👍🏻

TOP!!

Ondanks de kerstdrukte, op tijd geleverd!

Ondanks de kerstdrukte is alles op tijd geleverd en de opdruk is Top!

Alles geleverd op tijd met de juiste kwaliteit en dat vlak voor de kerst. En de internet site is goed toegankelijk.

Niet altijd even goed

Helaas moeten constateren dat de leveringstijd heel uiteenlopend kan zijn. Eerst op twee dagen. Keer erna meer dan een week.

Super snelle service

Nog even op de valreep een mutsje met naam besteld tijdens de feestdagen. Deze was binnen 2 dagen al verzonden. Het mutsje zelf is wel heel klein maar dit stond oook vermeld op de site (valt klein uit) ongeveer hoofdomtrek van een baby born pop. Maar voor de eerste week van de geboorte prima.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM