Tas besteld. Hele snelle service waardoor nog op tijd voor kerst. Erg blij mee. Tas voldoet volledig aan verwachtingen!

Hele mooie net afgewerkte bidon!!!

Bidon was heel erg netjes afgewerkt, mij lukt het niet on stickers zo net geplakt te krijgen!!! Mooier zou wel zijn geweest als het erop gedrukt was!!! Maar de kleine jongen was er helemaal kapot van!!! FAVO OOM!!!!

Top mooie producten ,snel geleverd,zelfs vlak.voor kerst

Super!mooie producten en snel geleverd!zelfs vlak voor kerst

Nog steeds dankbaar voor de goede en snelle service!

Super, vriendelijk en snel met antwoorden. Zal zeker weer hier bestellen.

Super !

Een kadootje voor mijn kleindochtertje was nog mooier ingepakt dan in sommige winkels. Mooi afgewerkt ook en supersnelle verzending. Jullie mogen er fier op zijn. Er volgen zeker en vast nog bestellingen van mij . Alvast dikke mercie xxx

Snel geleverd, goede kwaliteit spullen

Degelijke en stevige materialen. Mooie belettering. Zeker een aanrader.

Correct en snel

Erg mooi geworden, en mooie kleuren.

volgens afspraak, keurig en mooie kwaliteit

was prettig

Top! Mooi gemaakt en op tijd geleverd.

Als ik weer een persoonlijk cadeautje zoek, kom ik zeker bij jullie terug.

Super en nogmaals super!

Snel, goed wat ik kan nog zeggen

de schoenentas met naam ziet er prachtig uit.

De schoenentas voor de voetbal van mijn kleinzoon ziet er proffie uit. Ik denk dat hij er erg blij mee zal zijn.

Prachtige kado's door jullie gemaakt

Superblij met de bestelde sporthanddoekjes met naam. Zien er prachtig uit en prima kwaliteit. Ben er van overtuigd dat ze goed in de smaak zullen vallen. En super snelle levering. Netjes verpakt.

Aanrader! Kwaliteit in combinatie met klantvriendelijkheid

Het uitzoeken, samenstellen en bestellen via de website is heel eenvoudig. De organisatie heeft tussentijds mijn bestelling gecheckt omdat ze twijfelde bij de tekst. Heel zorgvuldig!! Daarna werd het zeer snel gebracht en kon ik iemand blij maken met een origineel kado.

Een hele duidelijke website, overzichtelijk ,mooi en simpel! Heel snel geregeld, pakje (sporttas) was ruim op tijd binnen! Goede zaak!

Mooie spullen waar je een heel persoonlijk persoonlijk kadootje van laat maken.

Mooi verpakt werd mijn bestelling snel geleverd. Kon nog iets laten veranderen qua kleur. Kreeg snel een vriendelijke mail. Ik ga zeker wat vaker kadootjes bestellen.

Snelle levering prima service

De tas was erg snel binnen ondanks de drukte! Snel en goed contact!

Top snelle Service

Snelle levering keurig verpakt en goede kwaliteit

Snelle en mooie levering

Leuke site, veel leuke dingen Stond bij dat levering even kon duren..maar super snel geleverd. En mooi gedaan. Leuk verpakt! Kan niet wachten het cadeau te geven. Bedankt!

Supersnel, duidelijke site

Ik bestelde mijn tas, kreeg keurig melding dat het misschien iets later zou worden, ivm drukte feestdagen maar...was er gewoon na 3 dagen! Top!

Ondanks de kerstdrukte had ik de rugtas heel snel in huis. De rugtas met bedrukking van de naam ziet er goed uit.

Geweldig.

Snelle levering, overzichtelijke site en mooi eindresultaat. Heel tevreden!

Snelle levering en goede afhandeling wat betreft klacht

Badcape met naam besteld, zat helaas een klein foutje in, na een mailtje gestuurd te hebben, een nieuwe binnen een paar dagen binnen gekregen !!! Ziet er netjes uit, leuk verpakt. Ga zeker vaker wat bestellen, heb al wat andere dingen op het oog ;-)

helemaal tevreden

ben dik tevreden met bestelling

Fijne webside,super snelle levering

Was verbaasd over de snelle levering in deze drukke periode. 👍👍

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM