Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd, ruim assortiment.

2 x babycape met naam voor twee collega's die opa en oma zijn geworden! Mooie kwaliteit.

Knuffel en babymuts besteld met naam en geboortedatum. Super kwaliteit en mooi afgewerkt. Leuk ingepakt en snel verzonden!

Ik heb voor mijn zoontje een sporttas besteld met naam. Wat is hij mooi en gaaf zeg. Dank jullie wel

Waardeloze bezorging

Bezorger heeft 2 x aan gegeven dat we niet thuis waren, zijn er thuis voor gebleven ,ook de receptie bij de entree van ons appartement is de gehele dag aanwezig.

Het ziet er fantastisch uit

De bestselling van drie bedrukte kinderschortjes waren snel binnen. Wat zijn ze mooi geworden zeg. En ook een mooie kwaliteit. Ik ben er erg blij mee, en de kleinkinderen vast ook straks met kerst. Ook nog een baby cape met naam, prachtig each dikke kwaliteit

Mooi product, goed afgewerkt

Het product was naar wens en verwachting. Ben wel blij dat ik niet de kleinste maat heb besteld. in mijn geval een knuffel.

Uitstekende service!

Wat aan de late kant met het bestellen van een gepersonaliseerde koffer. In verband met Sint zou de levertijd langer kunnen duren. Met een mail hierover heb ik alsnog op tijd mijn bestelling ontvangen en mijn nichtje haar super toffe koffer cadeau kunnen geven.

Een siliconen ID bandje besteld. Is snel geleverd, maat en kleur zijn goed. Heb het net binnen, dus nog even afwachen of kwaliteit van het bandje goed blijft, maar verder niets op aan te merken!

De pietenpet is mooi en snel geleverd

Correct

Duidelijk,snel en correct bezorgd,En op tijd!

Mooie kwaliteit spullen, snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Geweldig. Super mooi gedaan.

Snel en correct geleverd en leuk verpakt

Leveren snel, mooie kwaliteit. Leuk verpakt

Geen aanmerkingen

Prima service en snel ontvangen

Ik had handdoeken met naam besteld. Ben er blij mee, echter had ze wat breder verwacht. Lengte is goed maar ze zijn heel smal. Maar wrschlk heb ik dat zelf niet goed gezien op de site... Wat ik net al zei, prima service en snelle bezorging!!

Mooi geborduurd

Ik heb 2 totjes besteld en ben erg blij met de kwaliteit en het mooie borduurwerk! Ook heb ik tegelijkertijd een slab besteld , De kwaliteit van de slab is beneden peil. Hij ziet er mooier uit op de site helaas.

Pietenmutsje met naam is helaas niet zo mooi afgewerkt als gehoopt, Piet heeft zelf nog even moeten prutsen voor het in de schoen kon. Maar snelle levering en heb het kunnen oplossen.

Zoals beschreven product en snelle levering!

Al bij al mooie ervaring

Ik was heel tevreden over het artikel zelf! Echter de inpakdienst (waar ik €2 extra voor betaalde) was niet wat ik verwachte. Als beschrijving stond er; cellofaanverpakking met bijpassend lintje. Dit was allemaal inorde maar de manier waarop deze was ingepakt liet zich de wensen over. Het konijn zat helemaal er ingepropt zodat je niet kon zien wat het was. Ik heb het konijn uit de verpakking genomen en weer opnieuw ingepakt. Want zo durfde ik dit niet afgeven. Jammer van die €2. Leveringtijd was perfect inorde.

Super kwalitijd

Heeerlijk warme kindermuts met naam..

Op tijd ontvangen

Prachtige stickers! Thanks

Goede service!

Na mijn bestelling kon ik gelukkig op tijd nog een wijziging doorgeven. Werd direct opgepakt en bevestigd door de klantenservice. Heel fijn!

snelle en correcte afhandeling

zeer leuke en mooie badjas met de naam van ons kleinkind erop vermeld , tof geschenk

Alles goed geregeld

Bestelling snel afgehandeld en in uitstekende staat

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM