Prachtig resultaat!

Ik ben enorm blij met mijn gekochte broodtrommel, drinkfles en rugtas met eigen naam. Helaas kon er op de drinkfles niet zo'n mooie auto gedrukt worden als op de rugtas en broodtrommel. Ook jammer dat niet alles in de kleur Nordic green te bestellen is. Maar dit staat allemaal wel keurig aan gegeven. Het resultaat is prachtig!!!

Leuke originele kadootjes

Snel geleverd en ook leuk ingepakt! Heel leuk om kadootjes met een persoonlijk tintje te geven en vooral leuk is de reactie van de ontvangers! Super tevreden!

Snelle levering, mooie producten

Schoolset besteld, binnen 3 dagen verzonden. Mooie opdruk, zoals afbeeldingen.

Snelle levering en mooi product

2 portemonnees besteld met naam voor kleinzonen. Ziet er heel leuk uit en werd binnen een paar dagen bezorgd.

Snelle levering,leuke pietenmuts

Snelle levering,leuke pietenmuts.

Super snelle service

Snelle service en precies zoals afgebeeld.

Precies zoals afgebeeld, goede kwaliteit en snelle levering. Badjas met naam

Pietenmuts met naam besteld op dinsdag, Donderdag al in bus! Ziet er top uit, snelle levering en goede service!

Heel tevreden

Snelle en correcte levering, was naar verwachting en mooie bedrukking!

Pietenpet met naam

Bestelling was snel binnen en goed gelukt Hulppietjes zijn er klaar voor.

Voldoet aan verwachting

Mooi cadeau voor de kleinkinderen, ze zullen er heel blij mee zijn

Precies zoals verwacht, een mooi bedrukt petje, en snel geleverd!

Zeer vlot levering en mooie bedrukking

Mooie producten

Tevreden

Ik heb 2 pietenmutsjes met naam besteld. We zijn er erg blij mee. Handig dat er wordt aangegeven welk kleur lettertype je het best kunt gebruiken bij welke kleur muts. Enige minpunt is dat er niet bij vermeld stond hoe groot ze zijn. Ze waren hier te groot, het elastiek was makkelijk strakker te maken. Nu zitten ze goed. Snelle levering.

Voldoet aan verwachting

De handboek (voelt heerlijk zacht aan) is mooi geborduurd en laat een goede kwaliteit zien.

Tevreden!

Ik heb een tas met naam besteld. Werd snel geleverd en ziet er erg mooi uit!

heel mooi

rugzak met naam en lunchbox met beker ook met naam besteld. ik denk dat er eentje heel blij wordt met sint en kerst. keurig gedaan en netjes ingepakt. levering was ook zeer snel. zeker een aanrader dit !

Ik heb een tas met naam besteld en de tas is erg mooi geworden. De levering was snel en het product was goed verpakt. Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering ...je word goed op de hoogte gehouden.

Perfekt

Het enigste wat ik jammer vindt is het gewenste lettertype wat jaren geleden op n beurs met naam was gebruikt...nu niet meer kon? Deze beurs gaat echt heeeeel lang mee!

Snel een goede communicatie, ja een aanrader !

Mooier dan verwacht

Duidelijke website, helaas te snel op verzenden geklikt en wat dingetjes als lettertype en kleur vergeten in te vullen... Er werd snel gereageerd op mijn mailtje, ik kon mijn aanvullingen nog doorgeven. Tas is mooier dan verwacht. Makkelijk te bereiken, snel geleverd.

Mooie producten en snelle service

Heldere website met veel keuze. Hetgeen ik besteld heb, is snel geleverd. Het zag er allemaal prima uit en is met enthousiasme ontvangen. Voor een volgende keer maak ik zeker weer gebruik van KoterKado.

erg tevreden!

zeer snelle levering en product in goede staat ontvangen. bezorging was wel vroeger dan de afgesproken tijd, gelukkig was ik net thuis.

snelle levering, netjes verpakt,product keurig netjes

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM