Pluspunten

Zeer snelle en correcte afhandeling en ook de kwaliteit van de bestelde artikelen zijn goed!

Het is wel spijtig dat we niet online kunnen zien hoe het druk werk er zal uitzien. Dat heb ik echt gemist en heeft mij doen twijfelen. Uiteindelijk ben ik wel tevreden, alleen had ik sommige drukwerken anders verwacht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie tas.

Ik kon niet zien hoe Quinten's naam er in dat lettertype uit ging zien. De hoofdletter Q lijkt wat op een G. Als ik dat gezien had, had ik een ander lettertype gekozen.

Pluspunten

Na het loskomen van de letters op de zwembroek eerst het advies gekregen om er een keer met het strijkijzer overheen te gaan. Initieel leek dat te werken, uiteindelijk kwamen de letters toch weer los. Uiteindelijk een nieuw zwembroekje ontvangen!

Pluspunten

Zeer voordelig en uiterst makkelijke bestelwijze voor je gewenste bedrukking, zeer snelle en correcte levering, super blij met het hele leuke cadeau voor mijn kleinkind!!

Pluspunten

Goed en snel!

Pluspunten

Vorige week heb ik een beker en broodtrommel gekocht voor mijn zoontje met z'n naam erop, binnen 3 dagen had ik ze in huis. Ben zeer tevreden en zal het familie, vrienden en kennissen zeker aanraden.

Pluspunten

Mooie producten Goede, snelle service Hadden een kleur niet op voorraad. Kreeg al snel een nette mail met de vraag of ik een andere kleur wilde of even wilde wachten tot de kleur weer binnen was. Zeer tevreden!

Pluspunten

Een goede kwaliteit en super snelle service

Pluspunten

Altijd correcte service en vlotte levering.

Ga zo door!

Pluspunten

Pluspunten

Na een foutje netjes en kosteloos hetsteld

Pluspunten

duidelijke website, keuzemogelijkheden ook duidelijk Veel mogelijkheden voor een redelijke prijs

Pluspunten

ik had het kado op tijd binnen, en daar hebben de mensen echt hun best voor gedaan. Super bedankt voor de snelle service.

Pluspunten

Duidelijke site. Leuke artikelen. Ze komen goed hun afspraken na.

Pluspunten

Ben zeer tevreden over aanbod, prijs, kwaliteit en levertijd van het bestelde product.Degenen, voor wie het cadeau bestemd was, waren eveneens erg enthousiast.

Er zullen altijd wel verbeterpunten en/of tips zijn, maar ik zou er op dit moment geen weten.

Pluspunten

levering, product, communicatie, flexibel

mail voor de beoordeling wat klein lettertype

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle goede levering. Mooie bedrukking op rugzak.

Kiezen of produkt naar adres verzonden wordt of dat produkt afgehaald kan worden bij DHL/PostNL punt.

Pluspunten

Snelle service!! Mooie producten!!

Kon bij bestelling niet het eindresultaat zien of hoe het lettertype er uit zag, gelukkig was het eindresultaat heel leuk, maar was een gok/risico.

Pluspunten

Mooie spullen. Netjes afgewerkt, zowel bedrukt als geborduurd.

Pluspunten

Mooie producten, supersnelle levering en goede service!

Ik zou het fijn vinden als voor alle producten de mogelijkheid komt dat je online je product samenstelt en meteen op het scherm het resultaat ziet. Dat is nu al wel met de mepal fruitbakjes bijv. maar nog niet voor de drinkbekers.

Pluspunten

Snelle levering.Goed verpakt.

Geen.

2 Ecologieweg