Pluspunten

Supergoed! Zowel het produkt als de snelle en goede levering!

Pluspunten

Snelle service heel tevreden over het product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk product, met naam erop

Ik vond dat het slecht stond aangegeven dat de levertijd ivm vakantie was aangepast. Pas na het bestellen kreeg je dit echt op je scherm. Ik had dat graag tijdens het bestelproces willen zien, want nu duurde het dus ruim3 weken....

Pluspunten

Snel en netjes afgeleverd.

In de zomer een dicht zijn vind ik wel jammer. Had zelf geen haast met de bestelling maar kan me voorstellen dat als je snel wat wil het vervelend is dat ze dicht zijn.

Pluspunten

Bidon met draai dop! Lekt niet en met zijn naam erop! Kan hij niet kwijt raken! super!

Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering! Het cadeautje voor de pasgeborene was er binnen 2 dagen en kon dus al direct mee tijdens het kraambezoek :-)

Pluspunten

mooie duidelijke site en goede communicatie

ga zo door!!!

Pluspunten

Prima ervaring: 3 bedrukte maskerbandjes besteld en deze had ik enkele dagen later netjes in de bus. In de bestelde kleuren, font en bedrukking - kortom: helemaal goed.

Geen.

Pluspunten

Badjasje met geborduurde naam is mooi uitgevoerd. Levering precies zoals aangegeven, 3 werkdagen. Heel snel!

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit. 5 jaar geleden een broodbak en beker in roze besteld met opdruk. Nu nog steeds in prima staat. De meiden worden groter en roze is niet stoer meer dus opnieuw een bestelling gedaan dit keer in turquoise en rood. Veel sites vragen meer voor het bedrukken van bekers en broodbak.

Pluspunten

Snelle levering, zelfs na de zomervakantie. Er werd aangegeven dat er langere levertijden zouden zijn, maar de bestelling werd gewoon binnen 2 dagen geleverd!! Beker en broodtrommel besteld. Erg mooie kwaliteit en blijft ook mooi in de vaatwasser. Heb 2 jaar geleden ook voor mijn dochter deze set besteld :)

Pluspunten

Alles netjes verpakt en per stuk beschermd afgeleverd.

Voor een dergelijk bedrijf/product is een bedrijfssluiting aan het eind van een schoolvakantie (zuiden) niet handig.

Pluspunten

Heel mooi product geleverd gekregen! Er werd netjes aangegeven dat ze op vakantie waren.

Ondanks dat ik van de vakantie wist, heeft het toch lang geduurd...

Pluspunten

We zijn heel blij met de leveringen van Koter cadeau en met de service. Worden ook snel geleverd.

Wij zijn een kinderdagverblijf en hebben regelmatig een grote bestelling bij jullie, toch hebben wij nooit een actiecode? of deze kan ik toch nergens terugvinden. Is dit mogelijk?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede aflevering, verzorgd.

Pluspunten

Snelle en vlotte service

Niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Sterk materiaal (kleuter rugzak)

De rits is niet makkelijk open en dicht te doen door de kinderen zelf, omdat er een stukje materiaal voor zit (hoort zo, maar is niet handig)

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levertijd

Pluspunten

heel tevreden over kwaliteit; snelle levering; prijs <> kwaliteit = dik in orde

Pluspunten

Mooi materiaal Moderne en felle kleurtjes Degelijk en praktisch materiaal !

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM