Pluspunten

Snelle levering. Zeer goede kwaliteit.

Pluspunten

Zoals als altijd. Super mooi materiaal en mooi afgewerkt!

Pluspunten

Pluspunten

Ze zijn vlug met leveren.

Pluspunten

snelle levering, duidelijke site kortom een zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Belettering was geen commic sans zoals ik besteld had. Jammer.

Pluspunten

Snelle levering, ondanks de vakantie. Goed product. Duidelijke info betreffende vakantiperiode

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Levering niet gehad. Wel betaald, ook verstuurd, maar niets ontvangen, wel ergens geleverd maar koerier website staat niet waar, alleen geleverd. Mag zelf niets claimen bij koerier en koter-kado moet dit doen, is gedaan, echter nog niets over teruggehoord. wordt ook niet pro-actief op de hoogte gehouden, binnen welke termijn ik een update krijg etc. Moet nu zelf weer contact opnemen met koter-kado. En dan ook een beoordeling sturen, lijkt me niet slim. Kan dan ook niet anders dan het minimale toekennen. Hoop dat het nog goedkomt en dan wederom om een beoordeling wordt gevraagd.

Pluspunten

De bestelling zag er goed en netjes uit.

Pluspunten

Goede service, prima kwaliteit van het bestelde boek!

Misschien wel handig om een voorbeeld per lettertype van de naam te kunnen zien, als je bijv. een boek wilt bestellen!

Pluspunten

Snelle levering, advies, klantvriendelijk

Generator zodat zichtbaar is hoe het ontwerp eruit ziet

Pluspunten

Snelle en perfecte levering!

Pluspunten

Snelle levering en product voldoet aan alle verwachtingen ! Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling en de producten zijn goed.

De fotootjes op de website mogen wel wat groter/duidelijker: ik had nu geen goed beeld van wat ik besteld had (zwemtassen), kleur en formaat bleken anders dan ik gedacht had...

Pluspunten

Mooi setje, alleen de verkeerde kleur. Heb de set in het donkerblauw besteld voor onze zoon. Klaarblijkelijk is er iets mis gegaan en is hij in het paars geleverd. Helaas staat er op de bestelling ook paars. Jammer dat ik dit niet beter gecheckt heb...want ik zou nooit de kleur paars besteld hebben voor een jongen.

Pluspunten

Prima geregeld binnen drie dagen alles binnen en op de hoogte gehouden via de mail over de verzending

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit en een dolgelukkige gemaakte zoon!!!

Pluspunten

Zeer snelle, correcte afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

Ik zat wat krap in de tijd omdat zij tot 1 september vakantie hadden. Even een mail gestuurd. Ze zouden hun best doen. Op 3 september had ik alles binnen. Keurig en klantvriendelijk.

Pluspunten

Duidelijke site, leuke spullen. Zal zeker vaker hier bestellen. Bestelde helaas tijdens de hun vakantie. Moest dus langer wachten op mijn bestelling. Op de site stond, verzenden weer vanaf 1 sept. 3 sept had ik mijn bestelling binnen dus dat was toch wel vrij snel. Mijn dochtertje is erg blij met haar luizencape. Wil nu een tas, ga deze gauw bestellen.

Kan ik op dit moment niet op komen. Dus op dit moment niets.

Pluspunten

Goede service, snelle bezorging!

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM