Laden reviews...
852 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers consistently praised the fast delivery and the high quality of personalized items. Many reviews highlighted the ease of online ordering and the reliability of service. Overall, respondents noted satisfaction with product customization and timely arrival, with a few mentioning strong customer support when issues arose.
In duidelijke stappen werd uitleg gegeven hoe ik een badhanddoek van mijn keuze kon bewerken en bestellen. Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling in huis. De badhanddoek is van mooie kwaliteit en prachtig geborduurd. Werkelijk een schitterend cadeau om te geven of zelf te ontvangen.
Margreet
Klundert
Had spoed met de levering. Het is de zelfde dag nog ingepakt en verzonden. Uitstekende kwaliteit.
Fatma
Amsterdam
Geweldig persoonlijk kado om te kunnen geven en diegene die hem krijgen zijn mega enthousiast!!!!
Jo
Oudewater
Mooi kwaliteit en ziet er echt mooi uit.
Margret
Medemblik
Bedankt voor de mooie 5 sterren review, fijn dat alles naar wens is. Graag tot ziens bij Koter Kado!
Het badjasje is echt schattig en was stijlvol verpakt
Nia
Hellevoetsluis
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, fijn om te lezen dat het gepersonaliseerde badjasje enthousiast is ontvangen. We zien je graag nog eens terug bij Koter Kado!
Wij bestellen voor het personeel bij geboortes altijd een handdoek met de naam en geboortedatum erop geborduurd, ziet er altijd superleuk uit.
Sandra
ROTTERDAM
Bedankt voor je mooie review, fijn dat jullie Koter Kado hebben uitgekozen om de kraamcadeaus van jullie personeel te verzorgen, goed om te lezen dat de handdoeken altijd goed ontvangen worden!
Heel erg mooi. Heb het kadootje nog niet weggeven Dat gebeurt op 12 augustus. Dus die reaktie is er nog niet. Maar ben er zeker van dat ze het erg mooi vinden Groetjes Dini
Dini
Borne
Heel mooi dekentje met onze kleine zijn naam geborduurd super blij mee precies zoals verwacht
Nathalie
ROTTERDAM
Ik heb een paar jaar geleden twee vriendinnen blij mogen maken met een dekentje met naam bedrukt als kraamcadeau. Nu mocht ik er een voor mijn eigen baby laten maken. Hele mooie bedrukking, een fijne deken en super snelle levering. Bedankt voor het weer niet teleurstellen!
30 July 2026
Zuzu
Den Haag
Ons cadeautje wordt precies geleverd toen wij op kraambezoek zaten. Zoals de afgesproken datum. En het cadeautje wordt ingepakt geleverd en was zoals gewenst.
29 July 2026
Karin
Rotterdam
Bedankt voor de mooie 5 sterren beoordeling, goed op te lezen dat de timing perfect was! Graag tot een volgende keer bij Koter Kado!
Dankjewel koter kado, Voor de snelle levering en het zag er weer heel mooi uit!
28 July 2026
silvia
Utrecht
Dank je wel voor je nieuwe bestelling en mooie beoordeling. Graag tot de volgende keer!
Ik zal hier niet opnieuw bestellen, €50,- betaald en niet de kwaliteit gekregen die ik verwacht had.
Beveelt niet aan
28 July 2026
Rosanna
Musselkanaal
Wat jammer om te lezen dat de producten niet aan je verwachtingen voldoen. Naar aanleiding van je e-mail hebben we direct gereageerd met het verzoek om enkele foto’s, zodat we je klacht goed kunnen beoordelen en naar een passende oplossing kunnen zoeken. Deze foto’s hebben we helaas nog niet ontvangen. We helpen je graag, maar hebben daarvoor wel de gevraagde informatie nodig. Zodra je de foto’s toestuurt, kijken we er direct naar.
De beker van mijn zoon is kwa kleur mooier on het echt als op de foto. De volgende dag al bezorgd.
Chayenne
Hoogeveen
Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te horen dat de kleur van de beker in het echt zelfs nog mooier is dan op de foto. Heel veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!
snelle levering. redelijk vriendelijke site..beetje lastig omdat ik 2 badjasjes moest hebben voor tweeling jongen/meisje. verder mooie artikelen voor de kleintjes!!
Lizzy
Melderslo
Duidelijke communicatie, snelle levering, goede kwaliteit. Aanrader!
Elwin
Chaam
Bedankt voor de mooie woorden, fijn dat alles naar wens was. Graag tot een volgende keer!
Heb 2 portemonnees met naam voor mijn kleinzoons besteld. Ze waren er binnen 1 dag en helemaal perfect
26 July 2026
Petra
Leiden
Ik had twee flessen gekocht een half jaar later gaat 1 fles stuk en de andere lieten ze vallen Netjes een mail gestuurd met de vraag kan ik onderdelen los bestellen? Ik kreeg meteen het voorstel ik stuur u een nieuwe fles u hoeft alleen verzendkosten te betalen Dat noem ik nog eens een geweldige service
26 July 2026
Monique
Wijchen
Ik zal zo weer iets bestellen.
25 July 2026
Jellie
Eastermar
Zijn echter heel lastig open te maken. Gaan heel zwaar, dus kan hem niet meegeven naar school voor mijn dochter van 4. Erg jammer dat er geen makkelijke drukknop oid zit.
Beveelt niet aan
25 July 2026
Amy
Deventer
Heel blij met de drinkfles!
Eva
Utrecht
Vaker wat besteld altijd naar tevredenheid geleverd
Erick
Woudenberg
Mooie tassen, bedrukking erg mooi en veel keuze in lettertypes en symbolen. Wij zijn er ontzettend blij mee!!
Samantha
Al
Goede gebruiksvriendelijk website. Product ziet er heel mooi uit en is van goede kwaliteit. Communicatie omtrent verzending is ook prima.
22 July 2026
Sjoeke
Nieuwleusen
Mooi deken! Mooie geborduurd
21 July 2026
Liesje
Brakel
Het was, niet voor niets.... niet de eerste keer dat ik een kraamcadeautje koop bij Koterkado! Veel keuze in cadeautjes, kleuren en lettertypes. En de reacties van de ontvangers zijn ook altijd enthousiast. Voor nu en nog eens!
21 July 2026
Kirsten
Hillegom
Bedankt voor je fantastische 5 sterren review en dat je opnieuw voor Koter Kado hebt gekozen! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met de ruime keuze, de verschillende kleuren en lettertypes én de manier waarop het cadeau is ingepakt.
Het is natuurlijk extra leuk dat de ontvangers steeds zo enthousiast reageren. Daar doen we het voor! We hopen nog vaak mooie kraamcadeautjes voor je te mogen maken. Tot een volgende keer!
Ecologieweg 2
3343LM HENDRIK IDO AMBACHT