Woensdag besteld, vrijdag in huis. Top. En je krijgt wat je besteld.
Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn dat het gepersonaliseerde shirt enthousiast is ontvangen. We zien u graag nog eens terug bij Koter Kado!
Mooie deken Heel snel bezorgd Via mail goed op de hoogte gehouden van aankomst. Zeker een aanrader!
Bedankt voor de mooie 5 sterren review! Graag tot ziens bij Koter Kado!
vriendelijk helpt voor oplossingen. super
Een poncho met naam besteld. Twee dagen later in huis, echt top! De kleur roze is wel wat feller dan op de foto, maar het borduursel zit er erg mooi op. Ik ben er blij mee en raad hen zeker aan.
Niet zo zacht als verwacht jammer
Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Het badjasje is gemaakt van 100% katoenen badstof, zoals ook in de product omschrijving staat vermeld. Badstof is juist gekozen omdat het goed vocht opneemt na het badderen. We vinden het natuurlijk jammer om te horen dat het niet helemaal aan uw verwachting voldoet. Toch hopen we dat het badjasje na gebruik fijn van pas komt na het badderen. We zien u graag nog eens terug bij Koter Kado!
Mooi product en snel bezorgd!
Erg leuke producten van goede kwaliteit. De drinkbeker die wij hadden besteld hadden we laten graveren, en dit was ook erg goed gelukt! Helemaal tevreden.
Bedankt voor de mooie review, fijn dat de Lukkies RVS fles met naam enthousiast is ontvangen. Graag tot een volgende keer!
Zeer snelle levering van een mooi product (gepersonaliseerd fluo kinder veiligheidsvestje)
Snelle verzending. Prachtige knuffel. Mooi afgewerkt
Snelle levering en ziet er mooi uit. De kleuren komen goed overeen en was simpel om te maken.
super, leuke en mooie kwaliteit knuffeltjes
Snelle service, elke keer tevreden
De bestelling al na een dag in huis! Één van de goedkoopste aanbieder van deze leuke knuffels!
snel binnen en goede kwaliteit
Bedankt voor de 5 sterren, graag tot een volgende keer!
Goed product
Bedankt voor uw 5 sterren review, fijn dat alles naar wens was!
In 1 woord geweldig
Bedankt voor uw mooie beoordeling, we zien u graag nog eens terug bij Koter Kado!
Van mijn zoontje heb ik 3 prachtige gestikte dark horse beertjes met zijn naam op. Nu jammer genoeg veel te veel geld betaald voor niet zo’n mooi bedrukte beertjes.. spijtig
Bedankt voor uw review, hoewel we natuurlijk liever een positievere hadden ontvangen. Kunt u contact met ons opnemen via mail zodat we dit kunnen bespreken en een passende oplossing kunnen bieden? We zijn bereikbaar op [email protected].
Knuffel met naam besteld. Mooie kwaliteit en binnen 2 dagen bezorgd.
De werkwijze om de knuffel te verwezenlijken was heel duidelijk. Het was aangenaam dat je de kleur kon kiezen van de knuffel/letters en het lettertype. De keuze die je maakte werd direct getoond zodanig dat je een goed beeld had van de gekozen knuffel. Deze werd ook op tijd geleverd.
Bedankt voor uw mooie review, heel fijn dat alles aar wens was. Graag tot de volgende keer!
Original review
Een handdoek met geborduurde naam voor onze kleindochter. Heel netjes geborduurd. Een aanrader.
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren beoordeling, we wensen uw kleindochter veel plezier met haar gepersonaliseerde handdoek en zien u graag weer terug bij Koter Kado!
Snelle levering Mooie kwaliteit top!!!
Bedankt voor de mooie beoordeling over het babydekentje met geborduurde naam. Fijn dat alles naar wens was. We zien u graag nog eens terug bij Koter Kado!
snel geleverd, goede kwaliteit, bedrukt zoals gevraagd en nette opdruk.
Bedankt voor uw mooie beoordeling, graag tot ziens bij Koter Kado!
Twee gepersonaliseerde producten besteld, fijn dat je de kleuren en lettertypes op de website uit uitproberen voordat je besteld. Snelle levering en de producten zien er top uit!
Bedankt voor uw mooie 5 sterren review, fijn dat alles naar wens was. Graag tot een volgende keer!
Ik bestelde 2x het konijn voor onze kleindochter met naam in rechteroor. Toen ik de bevestigingsmail kreeg zag ik dat IK fout bestelde waarop ik direct terug mailde. Er werd mij bevestigd dat de aanpassingen gingen gebeuren en de refund ging terug gestort worden. Na 2 dagen correcte bestelling ontvangen en na 4 dagen tegoed ontvangen. FANTASTISCHE ERVARING! Zeer betrouwbaar!
Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren beoordeling over onze service en producten. Heel graag tot een volgende keer!
Hele goede service, binnen twee dagen het kado in huis.
2 Ecologieweg
HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.