Prima , vlotte service

Duidelijke instructie over keuze mok en lettertype van de gewenste naam . Gauw geleverd via PostNL. Supertevreden !

Snel en goed

Na m'n bestelling was er al snel een bericht. De bestelling ziet er keurig verzorgd uit.

Leuke cadeaus

Leuk assortiment

Prima product voor een prima prijs

Mooi voetbalshirt Goede opdruk Prima materiaal

super snele levering

super snel en correct geleverd

nette levering goede kwaliteit

Positief

Fijne website, snelle levering, goede communicatie.

prima geregeld

De bestelling, de bevestiging en de aflevering gingen prima en vlot. Dank

Snel en juist gebracht

Vlug gebracht en het juiste item

Geweldig makkelijk te doen op computer. Je ziet meteen wat je wil , Wat kleur ed , Top en ook fijn dat je te lezen krijgt dat het goed verzonden. En aangekomen is .

Echt super!

Ziet er geweldig uit. Goede kwaliteit handdoeken, borduring is ontzettend mooi. Veel kleurkeuzes en een supersnelle levering. Echt TOP dus!

super

mooie toilettas en de bedrukking ziet er top uit

Evaring is goed maar had verwacht dat de naam geborduurd zou worden maar dat is niet het geval, het is geplakt. Dat vind ik wel een beetje jammer want borduren blijft zitten en stickers gaan er in de loop van tijd af.

Altijd netjes op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. Hoor vaak dat de cadeautjes in de smaak vallen!

Alles klopt, van afbeelding tot levering

TOP

Snel ontvangen

Mooi product en heel snel ontvangen. Echt blij mee.

Het artikel was snel geleverd en zag er leuk en mooi uit zeer tevreden

Snel en professioneel

Prachtige gastendoekjes laten maken (geborduurd) voor ons nieuwe toilet.

Altijd prachtig en snel geleverd

Ik stuur meestal een rugzakje met geborduurde naam als cadeautje. Mensen zijn altijd super verrast en blij. Het is perfect als tasje voor de opvang en dus heel geschikt als kraamcadeautje

Konijn met naam op het oor.

Snelle levering en voldoet aan de verwachtingen. Leuk en persoonlijk geboorte cadeau.

Slechte borduring

Ik heb een happy horse konijntje besteld met borduring, de naam is netjes geborduurd maar de geboorte datum is heel slecht te lezen, na contact wordt er gezegd dat ik het verkeerde lettertype heb gekozen en dat dat op de site vermeld staat. (Ergens helemaal onderaan) Ik kon wel een andere bestellen met korting maar ik vind 25 euro exclusief verzendkosten al duur genoeg voor een klein knuffeltje. Dit lettertype staat standaard ingevuld en ik vond het een mooi lettertype dus die heb ik gekozen, dan lees je toch niet meer verder? Echt misleidend!

Prima product, snel geleverd

Prima product

Goed en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar

Prima!!

Prima!!

Mooi persoonlijk kado leuk met naam

Ik heb het tasje met naam kado gegeven ze waren er super blij mee zo leuk dat je kleur kan kiezen en snelle bezorging blij mee

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM