Prachtig

Goed snel.levering en netjes

Mooie sporttas met naam

Mooie sporttas met naam. Mooie donkerblauwe kleur. Naam staat er mooi op. Prima. Snelle levering binnen 3 tot 5 dagen.

Supergoede en hele snelle service!

Al meerdere bestellingen gedaan via Koter Kado, ze waren er altijd eerder dan de verzendtijd die er voor stond. Ook grote bestellingen.

Makkelijk te bestellen,snel geleverd, voldoet aan verwachtingen

Goed en snel geleverd

Top qualiteit

Snel leverbaar.

Alles liep volgens afspraak

Alles volgens afspraak.

Geweldig!!

Voetbaltas met naam en knuffelkonijn met naam het ziet er top uit, goede kwaliteit fijne service snelle levering! Dankjewel Koter Kado.

mooi

mooi

Super snelle service

Goeie prijs kwaliteit verhoufing

Stevig product en superhandig

Goed en stevig product en heel fijn dat er meer wordt geboden dan sos armbandjes, de sos sleutelhanger is namelijk ook heel handig. De bedrukking zou wat duidelijker mogen zijn maar overall fij product.

Fantastish

Zeer correcte en vlugge levering en alles zeer mooi.

Dik tevreden

Op woensdag "konijn Richie" besteld. Met opdruk van naam en geboorte datum. Waarbij veel keuze is uit verschillende lettertypen en kleuren. Zonder extra te hoeven betalen voor " expres verzending kosten " , is de knuffel op vrijdag al bezorgd. De kersverse ouders van ons eerste kleinkind waren er super blij mee !

Duidelijke website en snelle levering

Geweldige site, mooie spulletje en goede kwaliteit

Snelle verzending en mooie producten

Goede snelle,goede service!

Leuke dingen en snelle verzending! Top!

Een hele snelle bezorging

geweldig

zowel de website als de levering en de snelheid zijn in 1 woord geweldig nogmaals bedankt hiervoor

Voldoet aan verwachting, top!!

Wij hebben een knuffeltje met de naam erop geborduurd besteld. Product is heel erg mooi en was snel verzonden!

Communicatie is super!

Fijne online winkel, houden je goed! Ik ben zeer tevreden over aankoop.

Zacht en super leuk

Mooi klein knuffeltje, iets kleiner als dat ik had verwacht , maar eigenlijk des te leuker.

Snelle levering, mooi prduct

Makkelijk online te bestellen en geheel op eigen wens aan te passen. Smeekte levering. 2 blije meiden met een nieuwe schoenentas. Voor de sportschoenen.

Voor onze zoon een schooltas met naam erop gekocht. Super mooi geworden! Hij is er ook ontzettend blij mee en loopt er trots mee door het huis.

Mooi geborduurd en goede kwaliteit

Het baby badhanddoek lijkt van goede kwaliteit en de naam is mooi geborduurd.

Mooi

Alleen dacht dat de letters geborduurd werden maar zijn geplakt, beetje jammer

Gemengd

Mooie,zachte konijntjes.Als ik foto zag van de baby met het konijntje,had ik mij het konijntje groter verwacht. Had de naam en datum laten borduren, om het vervagen bij het wassen te vermijden. Echter komt het stiksel helemaal door het oor door. Daardoor zie je op de buitenkant een lelijk stiksel. Hierdoor zou ik het nooit meer bestellen. Ik had 3knuffels gekocht als geschenk, weet niet of ik ze ga geven.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM