Originele artikelen en snelle levering

Mooi dat de artikelen die besteld worden, personaliseert worden. Er is keuze in tekst, afbeelding en kleur. Dit maakt het artikel origineel. Een goede, duidelijke communicatie zorgt ervoor dat je weet waar je aan toe bent. Binnen een dag was het artikel bedrukt en verzonden; super!

Simple, practical and perfect

The items are lovely and arrived quickly. I had to ask customer service for some help, and they were helpful and quick. I recommend Koter Kado!

• Você nos recomendaria? Yes

Mooi product, snelle product.

Supermooi gedaan !!! Dankuwel !

Alles is gemaakt zoals ik gevraagd had, dus super tevreden.

Prachtig!

Heeel mooi

Eerste keer besteld

Deze is echt een aan rader voor andere mensen ook mijn denkentje voor onze zoon is mega mooi

Mooie handdoek, snelle levering

Ik heb een gepersonaliseerde handdoek besteld. Twee dagen later in huis. Goede kwaliteit, mooie bedrukking en prachtige kleur handdoek.

Prima geregeld

Snel en goede kwaliteit

Snel en goede kwaliteit en mooi op tijd

Snel en moi resultaat

Snelle afhandeling en resultaat zoals verwacht goede commentaar

Snel en mooi

Super snel geleverd

Rugzakje met naam besteld , zowel de levertijd als kwaliteit perfect

Goed verzorgd

Ja zeker netjes goed verzorgd op tijd

Kwaliteit pluche speelgoed echt minder

En pluche konijn en een rugzak met naam gekocht. Het pluche konijn zag niet uit zoals op de foto's, kwalitatief gezien dan en viel erg tegen. Het is erg pluizig en de naam is er op gedrukt/geplakt, niet gestikt. De vraag is dan of er nog veel overblijft na het wassen van zo'n knuffel? De rugzak was wel leuk en de naam was er in gestikt.

Heel snel was de mooi geborduurde knuffel in huis!

Vlot bezorgde en mooi geborduurde knuffel!

Heele fijne serves. Snelle levering!

Heb al wat voor mijn kleinkinderen besteld. Voor de nieuwste aanwinst een persoonlijk dekentje besteld. Dit viel erg tegen, lijkt maar op hydrofiele handdoek. Vind ik erg jammer. Maar alle andere keren mooie kwaliteit en ziet er schattig uit. Met name de knuffeltjes en speenlapjes

Uitstekende kwaliteit en hele snelle levering.

Kan niet beter.

Super geholpen door een hele lieve en geduldige medewerker. Heel fijn zoals jullie het oppakken

Superbedrijf

Had na een half jaar problemen met de rits van de rugtas van mijn kleinzoon en dit werd zonder problemen opgelost!

Snelle levering, snelle reactie op mijn vraag per e-mail.

Product voldoet aan de verwachtingen. Mijn vraag om een digitale factuur te ontvangen werd zeer snel beantwoord.

Altijd weer topkwaliteit en goede service!

Het zegt genoeg dat ik elke keer weer wat bestel bij jullie. Mooie kwaliteit, snelle service.

Goed geholpen en zeer snelle levering

Gevonden wat ik nodig had, bestellen, produceren en leveren allemaal binnen 4 dagen. Super goede service

een prachtige, mooi afgewerkte, bad cape ontvangen waarvan de kleur overeenkwam met de kleur op de site heel blij mee. Ook werd het pakket heel snel geleverd.

Snel en goed !

Altijd snel en goed geleverd. En mooi

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM