Op tijd geleverd in een mooie cadeauverpakking, helemaal top!

Mooie afdruk van initialen op de toilettas

Het bestelde product was precies hetgeen ik verwacht had.

Prijs kwaliteit

Heel mooi! Zeer blij mee. Ook had ik het foutieve huisnummer ingegeven en ze hebben mij vrij snel via mail proberen te helpen. Hier bestel ik zeker opnieuw!

Super mooi item en altijd vriendelijk in hun klantenservice

Ik ben erg tevreden met dit item. Het wordt netjes en snel geleverd. Ook wanneer ik de klantenservice bericht krijg ik netjes en snel antwoord terug. Ik bestel hier zeker vaker

Prima levering. Snel en goed

Snel besteld goed geleverd Mooie rugtas met naam Leuk kraam cadeau

Leuk en snel

Een stoere tas van mooie kwaliteit. Zeer snelle levering. Mijn kleindochter was er reuze blij mee.

Goed product, netjes op de hoogte gehouden ivm verzending rond het nieuwe jaar. Dit zou iets langer duren en werdt duidelijk doorgegeven.

Mooi en goed product, snelle levering

Mooi en goed product, voldoet aan de beschrijving, snelle levering

Super netjes mooi en optijd geleverd

Perfecte service, goede prijzen

Leuke tas

Leuke tas,is mijn 2e bestelling

Jullie zijn een aanrader.

Mooie uitvoering, goede kwaliteit badlaken

Badlaken 70x140, Snelle levering, mooi uitgevoerd. Kwaliteit iets minder dik dan van mijn eerste bestelling, maar goed genoeg. Zeer tevreden.

snel en mooi

besteld en volgens verwachting ontvangen.

Precies wat ik ervan verwachtte

Dustertje met naam. Perfect!

Mooie kwaliteit, snelle levering

Mooie kwaliteit, snel geleverd ondanks de feestdagen. Goed werkende website en veel keuze

Jammer.

Het pakket is nog steeds niet aangekomen bij het Postnlpunt. Ben vanaf maandag 23 dec elke dag gaan vragen. Vlg berichten van Postnlpunt zou pakket zondag 22 dec aangeleverd zijn, maar dat kan niet want dan zijn ze gesloten.

Heel goede service

Leuke tas en toilettas bedrukt met naam besteld. Ziet er top uit en ook in gebruik was deze erg goed. Helaas was de rits na enkele weken al stuk gegaan, maar heb contact opgenomen en alles was heel snel geregeld. Nieuw product gekregen na erg fijne en snelle communicatie. Persoonlijke aandacht, dus een echte aanrader!

Mooi product

Hele snelle levering ondanks de feestdagen

Al verschillende producten besteld in de afgelopen jaren en steeds zeer tevreden. Duidelijke beschrijving hoe je je cadeau wilt ontvangen. Zelfs in deze drukke periode de ene dag besteld en de volgende dag al bezorgd; klasse!

Mooi

Ik ben te vrede met de deken en badcape, helaas vind ik de borduur op het mutsje niet mooi geworden, door dat het zo stretch en lijkt alsof er geen versteviging is gebruikt.

Perfect!

Ik heb 2 kerst kado’s hier gekocht. Een mooie gepersonaliseerde toilettas voor mannen en een muts met naam. De bezorging was eerder dan de geschatte datum ondanks de drukte. Ik zou hier de volgende keer zeker weer bestellen.

Helemaal naar wens

Kwaliteit van de rugzak helemaal top, mooi bedrukt en supersnelle levering!!!

Keurig product, precies zoals ik besteld had

Uitstekende en vlotte levering, netjes product

Perfect afhandeling.

Zie boven.

Knuffel is erg schattig, en snel verzonden!

Erg leuke knuffel. Snel verstuurd. Netjes verpakt.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM