Top product, goede dienstverlening, communicatie en levering.

Super tevreden

Vriendelijk en profecioneel

Goede kwaliteit en snel geleverd

Bidon besteld. Helaas zelf de verkeerde kleur geselecteerd maar bidon is van goede kwaliteit, wordt snel geleverd.

Heel lang plezier van!!

Steeds stukje meer vrijheid geven hoort bij groter worden en voor ouders meer ‘los laten’. Wat een geruststellende gedachte dat ze bandjes om hadden! Kinderen vonden ze stoer en droegen ze 24/7. Dus bij uitjes/vakantie ideaal! Mooi stevige armbandjes met (blijvende) duidelijke tekst/kleur

Goed snelle service

Snelle levering en het bestelde konijn met opdruk zag er goed uit. Erg leuk om te geven.

Snel gelverd, mooi kado

De bestelling werd snel geleverd en zag er mooi uit.

Super snelle service

Ik had vooraf een vraagje en hier werd super snel op gereageerd Ook snelle levering....

Prima site!!

Product is zoals omschreven. Product was daarnaast zeer snel geleverd. Alleen miste ik een track&trace, maar door de snelle levering was dit geen probleem

Ziet er goed uit, snel bezorgd.

Ziet er goed uit, snel bezorgd.

Prima!!!

Voor het eerst iets besteld. Prima uitgevoerd en mooi op tijd geleverd.

alles netjes en goed geregeld

Rayshree

Snelle levering, nette service. Eén keer een vertraging opgelopen en Koter Kado had mij netjes toen persoonlijk bericht. Koter Kado is mijn vaste winkel als ik geboorte cadeau nodig hebt. Dikke aanrader.

Mooie handdoek en snelle levering

Zeer tevreden. Mooie handdoek en mooi borduursel. Snelle levering,super.

Mooie producten, super snelle levering. Helemaal top

Toppie

Mijn vrouw is er erg blij mee....

Super tevreden en hele snelle levering ! Bedankt mijn zoontje is er heel erg blij mee.

Helemaal top

Goeie kwaliteit en mooi borduurwerk

Kwaliteit, vlot en betaalbaar

Al veel jaren bestel ik relatiegeschenken hier. De website is gebruiksvriendelijk en wat je besteld is van goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen en vlug in huis. TOp!

Prachtige tas

Hele mooie tas

Duidelijke eenvoudige site

Met heel veel opties. Snelle levering!

Snelle levering van mooie producten

Voetbaltas met onderin aparte schoenenvak besteld. Deze was heel snel geleverd! Mooi cadeau, zoon superblij

Ze hebben super leuke spullen, en het leukste is dat bijna alles met naam bedrukt kan worden en kwaliteit is ook goed.

Snelle levering. Mooi product.

Een heel mooi product. Ik had het happy horse konijn gekocht met borduursel. Enigste min puntje vondt ik dat het borduursel door de oortjes waren gestikt.. dus door en door en niet dat de voorkant geborduurd was en de achterzijde niet. Voor de rest snelle levering. Mooi product .. snelle service.

Mooie kwaliteit

Snelle levering Mooie kwaliteit Stickers blijven ook na wassen goed zitten

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM