Prima levering en vlot

Tevreden

Goed.

Snelle levering. Product ziet eruit zoals beloofd. Zeer tevreden.

Ik heb 2 x besteld en ben meer dan tevreden!

Goede prijs-kwaliteit, mooie producten, snelle levering

Cadeau besteld voor een pas geboren baby. Mooi konijn met de naam geborduurd in het oor. Goede kwaliteit, leuk verpakt en snel geleverd, top!

Snelle service en leuk uniek cadeau.

Mijn kleindochter (8 jaar) heeft zelf op de site haar verjaardagscadeau samengesteld. Goed te doen dus. De portemonnee ziet er ook erg mooi en degelijk uit. Snelle levering. Tot zover dik tevreden.

Redelijk

Vond de tijd tussen bestellen en bezorgen te lang

Vlot geleverd

Bestelling ging vlot en gauw geleverd.

Hele goede ervaring..supersnelle levering.

Alles ziet er perfect uit, inclusief de meebestelde kado tasjes met papier, maakt het allemaal net iets leuker om kado te geven. Zeer tevreden over de service!

Top levering

Snel en netjes geleverd. Alles goed geregeld.

Te groot

Jammer mijn zoontje past na 2 jaar die pet. Zo groot, verkleind alsnog te groot. Jammer dit. Hij ligt in de kast.

Prachtige kwaliteit met prima bedrukking!

Vlotte levering, geheel naar wens bedrukt op een goede kwaliteit rugtas!

Mijn kadootje werd goed verzorgd en op tijd ontvangen.

Goede service en komt zijn afspraken na..

Top bedrijf

Elke keer weer een feestje

Elke keer weer een feestje als het koter Kado aan komt en er lekker mee geknuffeld word. Aanrader als kraam Kado!

Super service

Was een beetje laat met bestellen maar jullie zorgden dat de rugzak op de verjaardag aankwam.TOP!!

Geweldig snelle service

Happy horse konijn besteld met de naam erop geprint. Mijn bestelling was binnen 2 dagen binnen en dit was heel fijn! Zo konden we snel op kraamvisite met een heel leuk cadeau. Ik zou de volgende keer weer op deze site bestellen.

Super schattige spullen, goede kwaliteit en snelle levering

Cadeautjes vielen goed in de smaak en waren op tijd in huis.

Prima kwaliteit en snelle levering

Via mail snelle reactie ontvangen op mijn vraag. Mooie kwaliteit product en snelle kevering

Een persoonlijk cadeau en dat super snel!

Dit is nu de tweede keer dat iets heb laten bedrukken. Eerste keer 2 baby mutsjes en deze keer een rompertje. Bij het baby mutsje stond dat ze klein uitvielen (wat goed uitkwam voor de te vroeg geboren tweeling van mijn zus). Ook deze keer super tevreden. Uitgebreide opties in kleur/lettertype etc. en ben erg te spreken over de extreem snelle levering!

Mooie stevige rugzak met mooie kleur en print

Mooie stevige rugzak met mooie kleur en print. En ook nog snel geleverd.

Aanrader

Super leuk Mooi uitgevoerd Mooi kleur

Heel goede snelleService en communicatie

Heel goede snelleService en communicatie

Voor herhaling vatbaar

Alles was perfect was

Was goeie ervaring was snel top

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM