TOP
Mooi product en heel snel ontvangen. Echt blij mee.
Het artikel was snel geleverd en zag er leuk en mooi uit zeer tevreden
Prachtige gastendoekjes laten maken (geborduurd) voor ons nieuwe toilet.
Ik stuur meestal een rugzakje met geborduurde naam als cadeautje. Mensen zijn altijd super verrast en blij. Het is perfect als tasje voor de opvang en dus heel geschikt als kraamcadeautje
Snelle levering en voldoet aan de verwachtingen. Leuk en persoonlijk geboorte cadeau.
Bedankt voor uw mooie review, fijn om te lezen dat het Happy Horse konijn met naam in de oren zo goed is ontvangen. We zien u graag terug bij Koter Kado!
Ik heb een happy horse konijntje besteld met borduring, de naam is netjes geborduurd maar de geboorte datum is heel slecht te lezen, na contact wordt er gezegd dat ik het verkeerde lettertype heb gekozen en dat dat op de site vermeld staat. (Ergens helemaal onderaan) Ik kon wel een andere bestellen met korting maar ik vind 25 euro exclusief verzendkosten al duur genoeg voor een klein knuffeltje. Dit lettertype staat standaard ingevuld en ik vond het een mooi lettertype dus die heb ik gekozen, dan lees je toch niet meer verder? Echt misleidend!
Bedankt voor uw review, al hadden we uiteraard liever een positieve beoordeling ontvangen. U gaf aan dat u niet de tekst die we bij "product beschrijving" vermelden heeft gelezen, maar we kunnen uiteraard niet alle tips en aanbevelingen bovenaan de pagina zetten, daar is alleen ruimte voor de belangrijkste eigenschappen van het product. Bij de beschrijving hebben we vermeld dat het dunne lettertype een prima keuze is bij korte namen, maar dat er bij een tekst van meer dan 6 letters, beter een ander lettertype gekozen kan worden. Ik vind het jammer dat u nu zegt dat het misleidend is, terwijl u zelf aangaf dat u de tekst niet heeft gelezen. We hopen dat de baby toch veel knuffel plezier zal hebben van zijn gepersonaliseerde Happy Horse knuffel en we zien u graag nog eens terug bij Koter Kado!
Prima product
Bedankt voor uw mooie 5 sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat het geborduurde Happy Horse knuffeltje zo god is ontvangen. Graag tot een volgende keer!
Goed en betrouwbaar
Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Graag tot de volgende keer!
Prima!!
Ik heb het tasje met naam kado gegeven ze waren er super blij mee zo leuk dat je kleur kan kiezen en snelle bezorging blij mee
Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren review, fijn om te horen dat het gepersonaliseerde teddy rugzakje zo goed in de smaak is gevallen. Graag tot ziens bij Koter Kado!
Ziet er prachtig uit
Bedankt voor uw review over het Happy Horse konijn met bedrukking. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer!
hele leuke knuffel beer ook heel mooi geborduurd alleen jammer dat de achterkant van het het borduur werk heel goed zichtbaar is op de knuffel
Bedankt voor uw review. Het klopt dat een borduring altijd door en door is. Dit staat ook bij het door u bestelde product inclusief een foto van de achterkant en een verwijzing naar het zelfde product met een bedrukking mocht de achterkant van het product u storen. Ik vind het jammer dat u ondanks onze zorgvuldigheid, ons nu toch een onvoldoende geeft. Ik bespreek elke onvoldoende review, die we gelukkig weinig krijgen, met ons team om ervan te leren, maar in dit geval is er voor ons geen punt van verbetering, omdat een borduring nou eenmaal een manier van personaliseren is waarbij de draad door een product heen gaat, en dus aan de achterkant zichtbaar en voelbaar is. We hopen u nog eens terug te zien bij Koter Kado en wellicht is voor u een knuffel met opdruk dan een betere keuze.
Super leuk konijn met naam voor kraamkadootje….
Prima geleverd. En heel snel.
Bedankt voor uw review. Fijn dat het Happy Horse konijn met borduring goed is ontvangen. We zien u graag terug bij Koter Kado!
Een goede service. En een prima prijs kwaliteit verhouding
Bedankt voor uw mooie 5 sterren beoordeling. We wensen u veel plezier met de gepersonaliseerde kofferriem, graag tot een volgende keer!
Bestellen duidelijk. Snel geleverd en geleverde is tot volle tevredenheid
Bedankt voor uw mooie 5 sterren review. Fijn dat de gepersonaliseerde keycords goed zijn ontvangen. We zien u graag terug bij Koter Kado!
Goede service, snelle levering! Tevreden over het product wat ik heb gekocht. M’n kind was erg blij toen dr nieuwe tas binnen kwam.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Fijn dat de roze teddy rugzak met geborduurde naam enthousiast is ontvangen. Graag tot ziens bij Koter Kado!
Product was precies zoals ik wou. Ik vond het een gokje gezien de prijs maar was het zeker waard
Bedankt voor uw mooie 5 sterren review. Fijn om te horen dat de gepersonaliseerde teddy rugzak in de smaak is gevallen. Graag tot een volgende keer!
Echt helemaal blij! Ben al geruime tijd klant bij Koter Kado en nog steeds Blijven ze ons verrassen. Zo’n goede kwaliteit, vriendelijk goede service, Snelle levering echt TOP!!
Bedankt voor uw enthousiaste 5 sterren beoordeling. Volgens mij bent u al bijna 20 jaar klant bij ons! Super fijn om te horen dat we nog steeds aan alle verwachtingen voldoen. Heel graag weer tot een volgende keer!
Mooie kwaliteit en een snelle levering.
Hartelijk dank voor uw review, fijn dat alles naar wens was. We zien u graag weer terug bij Koter Kado!
Het Happy Horse konijn besteld met een naam en een geboortedatum. Genoeg keuze ook qua lettertype en wat zeer handig is dat je gelijk een voorbeeld kunt zien hoe het word. Ook de snelle verzending maalt het af voor 5 sterren!
Bedankt voor uw mooie beoordeling, fijn dat u zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer!
Geweldig geholpen !!!
Super snelle levering!
Super snelle levering. Mooie producten.
2 Ecologieweg
HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.