Helemaal zoals we wilden

De kleur op de site komt overeen met de kleur on het echt (oud roze) ook de ruime keuze uit lettertype, kleur van het konijn, en kleur voor de naam is erg fijn en het resultaat is erg strak. Meer dan tevreden!

Geweldig assortiment, snelle levering.

Ik woon in België, en ben echt geschrokken hoe snel de levering is. Echt super! De artikelen zien er ook echt uit zoals op de site! Zeker een aanrader!

Had mijn bestelling geplaats.binnen een paar weken dagen thuis ontvangen.. ik was benieuwd hoe het eruit ziet,maar moet zeggen ben blij en echt tevreden..ik raad het aan...z Super bedankt...

Vlotte bestelling en ontvangst van een mooie kwaliteit kinderschoen

De bestelling werkte vlot. Het artikel was ook snel in huis. De kinderschort is van mooie kwaliteit en ziet er leuk uit. Dus ik ben heel tevreden

Het zijn leuke cadeautjes geworden die op tijd geleverd zijn! Bedankt!

Helemaal Goed

Snel en compleet. Prima producten, ziet er goed uit.

Leuk en mooi

Leuke beer

Vrij vlotte bezorgd

Duidelijke website, goede service en super schattig zacht badjasje!

Zie hierboven

Alles is naar wens.

De bestelde handdoek met naam was precies zoals ik gehoopt had. Snel geleverd en degelijk verpakt. Uitstekende service.

Mooie handdoek!

Mooie kwaliteit

Goed!

Ideaal in deze coronatijd dat we dit cadeau zo bij u kunnen bestellen. Ik vind de bezorgkosten in verhouding tot het cadeau wel wat aande hoge kant.

Superblij met de producten!

Al ongeveer 6 x een bestelling geplaatst en steeds alles snel en correct ontvangen! Super!

Door corona duurde het een aantal dagen voor mijn bestelling er was. 2 badjassen besteld met naam. De kids zijn ontzettend blij met hun koter kado!

Wat beloofd is, wordt gedaan. Keurig, netjes, schoon en supersnel. Ik bestel regelmatig en zal in de toekomst, als ik wat nodig heb, zeker bij Koterkado bestellen.

Snelle levering en mooi bedrukt

Echt super leuk om dit als kado te geven. Snelle levering.

Goede service en top product!

De beer inclusief borduursels zijn van zeer goede kwaliteit. Heel leuk en mooi cadeau.

Het was heel mooie

Het was super mooie en goed

Snelle levering en mooie artikels

Zou het zeker aanbevelen, het materiaal en bedrukking was heel mooi en zeer snelle levering

Mooi product, snelle levering, duidelijke site, goeie communicatie

Duidelijke site, snelle levering, mooi product, goeie communicatie

Hele fijne site om te bestellen. De kwaliteit van het product is echt top!

Ik heb een baby dekentje besteld, super leuk ben echt tevreden dank je wel.

Super goed!

Het knuffeltje was snel verzonden! Erg mooi en precies wat ik verwacht had. Super fijn dit mooie knuffeltje cadeau te mogen geven!

Mijn zoon vondt het tas heel mooi

Ik vind het top er uit zien het tas en echt tevreden klant

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM