Prijs kwaliteit zeer in orde

Degelijk materiaal en verzorgde bedrukking

Naar wens en tevreden

Zie bovenstaande

Slechte service

Ik ontving een knuffeldoekje waarvan de geborduurde x ,waaronder de naam gedrukt staat,scheef was,het verschil was ruim een centimeter uit het midden.Zodat het nu ook lijkt alsof de naam scheef gedrukt staat.Bij Koterkado weigeren ze om er iets aan te doen,dus heeeele slechte service

Super tevreden!

De badcape is super mooi geworden en het kwam zelfs eerder binnen dan de verwachte levertijd.

Super leuk cadeautje

Ik heb een naam tut doekje gekocht, bijna alles was na wens, vond het alleen een beetje jammer dat de achterkant niet glad was, de stiksels waren aan de achterzijde zichtbaar, ik persoonlijk had de zijkant open gevouwen, dan gestikt en daarna weer dicht gevouwen, dan krijg je een vele nettere afwerking. Voor de rest was alles na wens

Zeer tevreden over bedrukking en correct op tijd geleverd . Bedankt

Super tevreden

Super tevreden met de lunchbox en toebehoren. Ideaal verjaardags cadeau voor mijn nichtje haar 4de verjaardag.

Super!!!

Product ziet er precies zo uit als op het voorbeeld en wordt heel snel geleverd. Top!

Je krijgt waar voor je geld.

Ze hebben genoeg keus en je krijgt voor je geld.

erg leuk babykado

snel met geborduurde naam en alles naar verwachting, erg leuk babykado

Heel tevreden.

Super leuk knuffeltje. Goede kwaliteit en netjes afgewerkt. Heel tevreden mee!

Klote

Heb een rugzak besteld waarvan de kwaliteit niet goed is Heb het laten inpakken en kwam gekreukeld aan Contact opgenomen en krijg de verpakkingskosten van een euro terug Dit was een cadeau voor mijn kleindochter Gewoonlijk ben ik niet moeilijk maar in de lockdown waar het al moeilijk is een cadeau te vinden verwacht ik een goede service heb nu het cadeau moeten overhandigen zonder verpakking had tenminste een korting gegeven of iets anders Het is een belangrijk moment geweest die nu heel teleurstellend is uitgepakt Koterkado heeft geen inlevingsvermogen En ergste is ik mijn geld nog niet heb mogen ontvangen ik bestel hier nooit meer

Super leuk tasje met naam besteld. Goede kwaliteit en snel geleverd. Ik ben er blij mee

prima!

Mooie rugzak

Origineel cadeautje voor onze kleinzoon

Ziet er leuk uit en snelle levering

Ziet er leuk uit en snelle levering

Topp

Snel geleverd goede kwaliteit zeker een aanrader

Sjaal met naam ziet er erg goed uit en snel geleverd. Super

Short met naam

Super mooie schorten besteld met naam er op gedrukt. Hele snelle levering. Dank jullie wel.

Heel mooie toffe spullen, zeer goede en snelle service

Mooie beurs en koffer

Goede info en op tijd geleverd. Kadootje waren prima!!

Tevreden!

Ik ben erg tevreden met Koter Kado. Het product is mooi en zoals verwacht. Bovendien werd het vlot bezorgd.

Artikel op tijd ontvangen en goed en netjes verpakt.

Is fijn product , ziet er mooi uit .

Helaas lange bezorgtijd

2 Ecologieweg