Prima kwaliteit, geleverd in vooropgestelde termijn

Goed en tevreden

Goed en tevreden

Geweldig mooie kwaliteit en snelle service

Veel keuze, waardoor ik per ongeluk 4 items kocht ipv dat ene kraamcadeau. Maar dat geeft vooral aan hoe mooi de producten zijn en een goede prijs

Leuke deken maar kwaliteit van bedrukking kan beter

De namen die ik heb laten bedrukken zijn met een soort sticker erop geplakt lijkt het wel. Ik had het anders verwacht omdat ik zelf Ook zo een deken cadeau had gekregen, maar blijkbaar werkt koter op een andere Manier met bedrukken.

Goede koop

Prachtige badhanddoek met tekst.

Snel levering goed verpakt zie er keurig uit

Hele goeie ervaringen met Koter kado

Alles wat ik besteld heb,al jarenlang voldoet 100% aan mijn verwachtingen!! Leuke (naam) kado'tjes en knuffels! Veel keus duidelijke goeie website,alles werkt perfect en ook de levering is snel! Hartelijke groetjes Marjo Kok.

Supersnelle service

Leuk klein badjasje besteld. Mooie kwaliteit en snel geleverd

Prima, heel goede service Bij de kleertjes, ook eventueel aangeven welke leeftijd overeenkomt met de maten. Ik bestelde voor een kraamcadeau. Ik ben al lang uit de kleine kinderen en ik vond het shirtje prachtig, alleen viel de maat wat klein uit...

Eindresultaat prachtig

Snelle levering. Super leuk origineel prachtig schattig afgewerkt eindresultaat. De trotse ouders zullen hier heel blij van worden!!!

Hele fijne fles voor kinderen

Goede fles en makkelijk schoon te maken

Goede duidelijke website, leuke producten!

Heb een paar heel leuke knuffels uitgezocht en besteld voor de prachtige meisjes-tweeling van mijn kleindochter. De knuffels zijn heel leuk en het borduurwerk met de namen van de tweeling ziet er mooi uit. Ze werden heel snel verzonden rechtstreeks naar het adres van mijn kleindochter!

Grote keuze, snelle levering

Ik ben erg blij met Koter Kado. Vooral in deze tijd, waarin we geen kraam bezoekjes kunnen afleggen! Nu heb ik een leuke gepersonaliseerde knuffel bij moeder en kind kunnen laten afleveren!

Snelle levering. Goed product

Ik heb een portemonnee gekocht hier.

Super super tevreden

Heel mooi geboorte cadeau ,inmiddels de 4e keer besteld .

Goed en duidelijk.

Duidelijke site. Werk allemaal goed. Rugtas en bedrukking zien er goed uit. Snelle levering. -Onderin de rugtas zouden ze nog een losse versteviging(board) kunnen doen. -Afbeeldingen zouden iets spannender en van deze tijd mogen zijn.

Snelle levering ziet er keurig uit

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik vond het een snelle levering en naar mijn wensen geleverd danku Koter Kado.

Snel en netjes

Het product is super! Alleen de bezorger had het pakket voor de deur gezet, waren gewoon thuis, maar niet aangebeld.

Super Service Super Kado Super Snel!

Veel keuze. Super uitgevoerd

betrouwbaar adres

bestellingen worden altijd keurig en op tijd afgehandeld

Heel tevreden

We zijn heel tevreden met het product, ziet er top uit. En een hele goede service, bedankt

Super ervaring

Gemakkelijk te bestellen, veel leuke opties en goede snelle levering van product

Vooral de naam op de tas is erg leuk

Onze kleinzoon was blij met sporttas en toilettas. Maar dat ook zijn naam erop stond dat vond hij geweldig......eens wat anders dan speelgoed

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM