Leuke producten en een snelle levering

Super mooi gepersonaliseerd product en een snelle levering (ook ondanks corona maatregelen en drukte bij de postbedrijven)

Top producten knuffels heerlijk zacht

Super snelle levering. Product zeer goede kwaliteit. Knuffels super zacht. Mijn kleinkinderen hebben nu hun eigen knuffeldier.

Ik ben zeer tevreden, met twee dagen had ik mijn bestelling binnen. En dat in deze rare tijd.

Tevreden!

Gepersonaliseerd schort en koksmuts prima uitgevoerd. Snelle levering!

Super snelle levering

Leuk badjasje

Het badstof van het jasje is erg ruw/hard. Jammer dat ik te laat zag dat de jasjes ook verkrijgbaar zijn in een zachte velours stof. Maar verder een heel mooi badjasje. Groot succes bij het cadeau geven. Dat maakt alles weer goed. Zeker aan te bevelen!!

Altijd te vreden

Krijg snel binnen me pakket en echt mooi

Mooi bedrukte broodtrommel en super snelle levering

Heel tevreden met de bestelde broodtrommel; mooi bedrukt, degelijk materiaal en super snel in huis!

Heel erg blij mee

Erg blij met ons konijn, mooi geborduurd en snel geleverd Ook werd er snel gereageerd op de mail.

Prima verzorging en bestelling

Ik had een witte handdoek met roze naam ANNA. Vond alleen de dubbel N dicht op elkaar staan. Misschien lastig,een dubbele letter. Verder zeer tevreden.

Altijd dik in orde x

De verbetering van de artikelen kan nie beter x

Mooi product

Duidelijke website. Mooi dat je ook kunt zien hoe het product eruit komt te zien. Goede communicatie en snelle levering.

Kwaliteit en netjes geleverd

Ondanks corona snel geleverd, mooie producten. Goede kwaliteit.

Mooie knuffel en mooie bedrukking. Snel geleverd

Netjes verpakt

Altijd goed!

Bestellingen altijd netjes en snel in huis

Snelle levering, mooi verpakt keurig!

Makkelijk te bestellen, snelle levering en mooi ingepakt, zeer tevreden.

Mooie bacape!

Prachtige kwaliteit en borduursel

Snelle levering en super leuk product! De ontvangers waren er erg blij mee.

Altijd perfecte producten.

Ben dol op jullie cadeau's die je zo persoonlijk kan maken als je wilt. Ideaal en altijd verassend om als cadeau te geven. Nooit teleurgesteld, kwalitatieve producten, levering op tijd en goede service.

Gemiddeld

Tekst door oortje van knuffel geen geborduurd. Hierdoor aan de achterkant het stiksel goed zichtbaar. Beter is om oor open te maken voor het borduren.

Kan niet beter

Uitstekende product,precies zoals ik me voorstelde.Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het hele pdoces.Netjes op tijd geleverd,in1 woord,geweldig!!

Gekregen wat ik had gevraagd

Het product is zoals omschreven dus goed

Mooi badjasje!

Gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Alles prima

Alles snel en correct en goed ingepakt ontvangen

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM