Presies gekregen hoe het was besteld

Ik heb een smal rugzak besteld met naam en opdruk van een tractor. Tasje ziet er goed uit.de opdruk heeft geen fouten. Prijs is schappelijk voor een rugtas

Correcte en snelle levering.

Zeer tevreden over de kwaliteit van de bestelde artikelen, zowel het materiaal als de opdruk.

Geweldig!

Ik bestel al 9 jaar een geboorte knuffel (met geborduurde naam enof geboorte datum) en altijd het perfecte kado die jaren mee gaan.

Goed/ prima

Alles werd netjes afgeleverd op de juiste tijd en in een nette doos. Ik had ook een roze item met donker roze opdruk besteld. Op het voorbeeld vond ik het duidelijker zichtbaar dan in het echt. Is het mogelijk daar in advies te geven? Bv wij adviseren een andere kleur opdruk, of de kleur even weghalen uit het keuzemenu?

Prima ervaring, snelle levering

Kleur zoals omschreven.

Mooi product

Site is vriendelijk en duidelijk. Levering ook snel. En mooi product. Voldoet aan de verwachtingen. prijs/kwaliteit prima!

Overzichtelijke site en snelle levering

Overzichtelijke site om je producten te vinden. Enkel bij bevestiging toegevoegd product aan winkelmand, was het op de mobiel even zoeken hoe ik terug moest naar de shop. Vind het een prettige online shop en snelle levering. In de toekomst zal ik zeker opnieuw bestellen en deze site ook aanbevelen aan vrienden.

super !!

Alles is prima verlopen en je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van het bestellingsproces En het cadeautje werd heel enthousiast ontvangen !

Een fijne ervaring om zonder problemen iets te bestellen, en thuis te krijgen, in een ongelooflijk snelle tijd. Dankjewel daarvoor, en het product is van grote kwaliteit.

Ziet er leuk uit

Leuke knuffel voor baby's

Product zoals omschreven

Geen eerlijke communicatie omtrent leveringstermijnen

Zondagavond 15/11 besteld Maandagavond 16/11 orderbevestiging ontvangen Woensdag 18/11 verzending (alhoewel er beloofd wordt 1 à 2 dagen na bestelling) Zaterdag 21/11 nog steeds in afwachting van de levering (die was bedoeld voor een jarige zoon op 20/11).

Ziet er goed uit

Mijn ervaring is goed. Bestelling gemakkelijk en bezorgtijden prima. Een opmerking ik zou als ik ze opnieuw zou bestellen de rand waar de naam en symbool op staat smaller willen hebben v 5 cm. Ik schrok een beetje van die grote namen

Goede producten, makkelijk te bestellen en snel binnen

Mooie producten, makkelijk te bestellen en te bedrukken en snel geleverd

Alles naar tevredenheid

Makkelijke en duidelijke website. Snelle levering. Mooie producten geleverd.

Prachtige kadootjes. Kleinzoons zijn er blij mee

Netjes thuis bezorgd

Netjes afgeleverd binnen 3 dagen

Leuke portemonnee voor de kids

supper snelle levering

Super mooi en snel

Prachtig gemaakt en snel geleverd

Geheel naar wens

Super snel en erg mooi

Ik vond vooral dat het cadeau er snel was en precies zoals ik wenste. mooi product! Zeer tevreden.

Ziet er prima uit

Snelle levering.

snelle verzending

Top!!

Kwaliteit is super, overtrof mijn verwachtingen!

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM