Perfect!

Goede kwaliteit! Echt een aanrader!

Super service

Tas besteld voor mijn zoon, snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer de bezorging is. En de tas is zoals aangegeven in het voorbeeld. Wij zijn er blij mee en de tas is gelijk in gebruik :)

Mooie kwaliteit en snelle levering

Hele goede site voor leuke kadootjes

Veel keuze, makkelijk bestellen en snel geleverd!

Als kraamcadeautje een knuffeltje met naam erop geborduurd besteld. Knuffeltje werd snel bezorgd en ik kreeg meteen een enthousiast appje van de ontvanger dat ze het heel erg leuk vonden!

Nette en snelle levering

Het dekentje dat ik besteld heb bij Koter Kado ziet er heel goed uit en werd snel geleverd. Ik ben erg tevreden.

Prachtige sporttas!

Top!!!

Super snelle levering.

Super snelle levering!

Duidelijke site en snelle levering

Hele snelle levering. Dinsdagmiddag knuffel besteld met naam en geboortedatum erop. Donderdag in huis. Keurig en netjes erop gedrukt. Knuffel van prima kwaliteit. Ennn... de ouders vonden het een geweldig, origineel kado.

Mwahhhh

Voor kleindochter n leuke (zwem/turn)-tas besteld. Met haar naam erop. Best wel prijzig voor hetgeen er wordt aangeboden. Geldt zeker ook voor de verzendkosten!!! Maar product ziet wel leuk uit!!

Snel bezorgd, super mooie badjasjes

2 erg mooie kinderbadjasjes met naam geborduurd, heel netjes afgewerkt en erg mooie kleur!

Hele mooie tas!

We hebben al eerder een schooltas van koter kado gehad. Deze was erg lang meegegaan, dus daarom nu weer een nieuwe! Ik ben alleen geen fan van DHL bezorging.

Heel leuk badjasje

Badjasje met naam besteld. Superleuk!

Mooi

Tas wa mooi afgewerkt met naam en logo.

Mooi cadeautje, snelle service

Alles naar wens. verzending en artikel!!

Alles naar wens.

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Geweldig!

Al meerdere malen besteld snelle keer perfect. Mooi en snel geleverd ,echt een aanrader.

De plak letters

Goedemiddag, De handdoeken zijn prima,maar wat ik tegen vind vallen is dat de letters er op geplakt zijn,in mijn onschuld dacht ik dat het geborduurd zou zijn, Ik zal niet goed doorgelezen hebben, M.V.G. Tineke Kuiper.

Weer een waauw cadeau om af te geven!

Zeer mooi afgewerkt babybadjasje met naam. Altijd een Waauw ervaring om af te geven als cadeau! Ik kies de kleur altijd op basis van het geboortekaartje en nog nooit was ik teleurgesteld van het resultaat!

Hopelijk is KIM ook tevreden als zij de badjas krijgt op 5 december.

Makkelijke website en snelle bezorging

Leuke producten en goede, snelle service. Een aandachtspunt is de omschrijving bij de broodtrommels. Er staat ruimte voor 4 boterhammen. Dit is erg krap. En onmogelijk als je het inzet bakje erin laat.

Snelle levering en goede service!

Enorm tevreden, snelle levering en mooi product!

Het was nog mooier als verwacht

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM