Goede service!

Bij ontvangst zag ik een kleine misdruk. Hartstikke bedankt voor de goede nazorg. Probleem is goed opgelost. Ik zou hier zo weer wat kopen.

Vele mogelijkheden om te kiezen. Snelle levering

Goede kwaliteit en levering

Goede kwaliteit, goede levering en mooi!

Uitgebreide keus, waar voor je geld.

Een ochtendjas met naam laten bedrukken. De keuze in kleur en lettertype waren zeer uitgebreid. Het product was snel in huis. Het werd in een kartonnen doos bezorgd zonder plastic of ander onnodig opvulmateriaal.

Prima service, mooie kwaliteit

Er mooie rugzak, goede kwaliteit en snelle levering

Hele snelle levering en zie er uit zoals op het voorbeeld

Top producten

Super mooie geboorduurde handdoeken en een bikini met naam besteld. Dochter is erg blij en andere handdoek was voor mijn hond na het baggeren buiten :-)

Super snel geleverd

Mooi gedaaan en snel klaar.

Goed uitgevoerd

Gekregen volgens verwachting

Altijd leuke dingen en snelle service

Wordt altijd snel geleverd en goede kwaliteit van spullen

Prima kwaliteit Camouflage rugzak met naam bedrukt

Ik heb voor de feestdagen alvast een Rugzak met camouflage print besteld met een gedrukte naam. Deze was makkelijk te bestellen, erg fijn dat je ook een voorbeeld kunt zien waardoor het eindresultaat meteen zichtbaar is om zo meteen een goed beeld te krijgen. Ik heb netjes een bestelbevestiging ontvangen met aangegeven levertijd van 1 tot 3 werkdagen; dit was ook juist! De rugzak was goed verpakt en bleek van goede stevige kwaliteit te zijn. Ook op de gedrukte print was niks aan te merken. Het zag er allemaal keurig uit! Dank voor de service en de goede verzending! ga zo door!

Product geleverd binnen de gestelde termijn, en precies zoals besteld

Goed product , en netjes afgeleverd in korte tijd.

Ik ben tevreden over het product en de bezorging ervan.

Snelle levering en heel mooi product!

Altijd goede service en kwaliteit

Jammer van de plotse forse prijsstijging. Er wordt €5 extra gevraagd om naam op rug van badjasje te zetten en dat was niet.

Ervaring is goed

Snelle levering, goede prijs voor kwaliteit. Mooi de naam er op geborduurd. Erg tevreden!

Mooi vlot ontvangen alleen kleur iets flets

Alles prima, ik had de kleur alleen wat feller oranje verwacht

Super service, super producten, snelle levering

Snelle levering prima klantenservice

Prima ervaring. Leuk geborduurd badjasje als kraamcadeau gegeven.

Mooie cape/badjasje met de naam van de baby.

Voor het bestellen en aanleveren moet je de tijd nemen. Het is een beetje zoeken op de site en het scheelt als je al een idee hebt wat te geven zodat je het in de zoekbalk kan opvragen. Dan nog zijn er meerdere opties en benamingen. Eenmaal besteld duurde de levering een paar dagen zoals wel was aangegeven. Ik heb het als kado opgestuurd en het zelf nog niet gezien maar heb vernomen dat het in de smaak viel.

Snelle levering, goede producten

Snelle leveringg en kwalitatief goede producten

zeer goed

zeer snelle levering Mooi afgewerkt Kwaliteit lijkt goed

Goed en snel

Een leuk knuffeltjes besteld en laten bedrukken. Is snel verwerkt en bezorgd

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM