Snelle levering en leuk verpakt. Leuk assortiment ook om cadeau te doen Zeker een aanrader.

Super!!!

Echt een mooi doekje met labels. mijn hondje is er super blij mee.

fantastisch

Altijd goede service en snelle levering als ze het niet zeker weten krijg ik altijjd een mail met de vraag of het klopt zeer vriendelijk en goede service zeker een aanrader om hier te bestellen! altijd tevreden

Wij hadden een pet met naam voor onze zoon besteld. Hij is super leuk geworden alleen is de pet aan de grote kant en meer voor een volwassenen. Bij iets wat op kinderen gericht is valt me dat er tegen. Hessel is iig heel blij met zij pet.

Top bedrijf!!

Al vaker spullen besteld, altijd top service en kwaliteit!! Niet goedkoop maar altijd waar voor je geld en als er iets niet helemaal oké is een passende oplossing!!

Ik heb de drinkfles en brooddoos van mepal Mooi en stevig, snelle verzending, de kleinkinderen zullen heel blij zijn.

De kleur van het keycord viel wat anders uit dan verwacht. Dit is super goed en vriendelijke opgelost en ik heb een nieuwe gekregen. Heel fijn!

Zoals verwacht en snel geleverd

Het item was zoals verwacht en werd snel geleverd.

Snelle levering. Wel jammer dat de letters op de knuffel niet echt bedrukt of geborduurd zijn, maar dat dit plakletters zijn. Zo gaat het er bij het wassen af.

Strak werk ennsnel geleverd

De titel zegt genoeg en ik werd goed op de hoogte gehouden over de status vd bestelling

Niet echt tevreden

Heb een schort voor een kind van 3 jaar besteld En een koks muts ook dacht ik te krijgen voor dat zelfde kind van 3 jaar Nou die was meer voor een volwassen persoon. Dacht ook een heel zwart setje te krijgen en niet het een zwart en het andere wit. Werd ook niet duidelijk aan gegeven. Echt jammer. Was toch 30,00 euro dat setje.

Mooi cadeau deze tas !

Prachtige rugzak met naam en voetbal. Zeer tevreden met het resultaat. Prima kwaliteit en snelle levering.

Artikel ziet er goed uit. Leuk!!

Duidelijke site. Vlotte verwerking en levering

Snelle levering, mooi product

Snelle levering, mooi en handig product

Supertevreden!

Rugzakje is van mooie kwaliteit, kleur komt overeen met de site en ook de bedrukking is precies zoals ik het wilde. Verder snelle levering en niet belachelijk duur.

perfect geregeld

Makkelijk bestellen, snelle service, mooi verzorgd.

Snelle levering conform bestelling!!

Snelle levering conform bestelling!!

Snelle levering en mooi product ontvangen!

Konijntje met naam en datum bestel. Erg mooi product met de tekst er mooi op geborduurd.

Prima product, levertijd wordt niet waargemaakt.

Hou rekening met een week levertijd! Verder prima product en service.

Netjes en snel

De naam op de handschoentjes, mutsje en knuffel is super netjes en snel gedaan. Kreeg de bestelling binnen 3 dagen geleverd en ben heel tevreden! Bedank!

Leuke knuffel maar lettertype was niet correct

Helaas was de naam wat we hadden laten borduren op de knuffel niet goed zichtbaar.

Snelle spoedlevering!

Een sosbandje vergeten op een vakantie aan het strand maar deze snel geleverd gekregen op ons vakantieadres door Koter Kado, super fijn en bedankt hiervoor!

Vlot geregeld

Website was duidelijk en de bestelling vlot in huis.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM