TOP!

Positieve winkelervaring! Mooie persoonlijke geschenken die erg in de smaak vallen!

Mooi product

Bestelde tas voldoet helemaal aan de verwachting. De tas werd geleverd in een doos die precies groot genoeg was en zonder onnodig verpakkingsmateriaal, top!

Leuke stoere rugzak

mijn zoontje is er erg blij mee

Super snel gemaakt en geleverd

alles heel snel geregeld goeie kwaliteit zeer tevreden kopers

Vlotte en correcte levering

Ik heb een gepersonaliseerde lunchset besteld. Producten zien er mooi uit, nette prijs en snelle levering. Dik tevreden dus.

Snel en mooi!!

Ik had 7 turn/zwemzakjes besteld, ze waren binnen een paar dagen hier en zijn heel mooi geworden!! Heel tevrede!!

De tassen zijn echt super gaaf geworden

Duidelijke site de tassen zelf mooi gemaakt. Jullie hebben ze erg mooi gedrukt. Daarna volgt een snelle levering! Top!

Uitstekende service!

Klantgericht bedrijf goede service!

Mooie producten snelle levering

Wij bestellen regelmatig bij Koter. Altijd tot tevredenheid kadoverpakakibgen altijd netjes verzorgt en snel geleverd.

Meerdere malen besteld, altijd goed!

Snelle levering, mooie en kwalitatief goede cadeautjes.

Super snelle service en mooie kwaliteit

Heldere webshop met duidelijke voorbeelden. Super snel geleverd, goede communicatie over de voortgang. Mooie kwaliteit van de producten

Perfecte levering

ik heb een middel en een grote maat school tas besteld. Met naam en afbeelding, super kwaliteit en mooie bedrukking. Me kids zijn super blij mee!!

Helemaal netjes

Super te vrede heb 2 prachtige dekentjes besteld voor de 2 jonge prinsesjes in onze familie

blij met de snelle levering en service

graag de volgende keer weer !

Prima geregeld.

Snel en prima resultaat.

Heel blij met kado en super snelle bezorging top.

Supersnel geleverd. Ziet er geweldig uit.

Netjes en levering volgens afspraak

Netjes en volgens afspraak. Erg blij met het product, voldoet aan verwachting. Duidelijke website

Snelle levering, mooie rugzak

Snelle levering, mooie rugzak.

Ik heb een broodtrommel en drinkbeker met naam besteld. Erg leuk, en snelle levering!

Goede levering, solide product

Mooi produkt. Mooie kleuren. Levering en resultaat zoals aangegeven.

Zeer positief. Zoek je een leuk origineel kado dan kun je zeker bij jullie slagen. Ook de ontvanger was blij verrast.

Niet erg probleem oplossend

Bad cap besteld met naam. Maar formaat van de naam erg klein. Aangegeven per mail dat dit er niet zo mooi uit ziet en of ze er wat mee kunnen doen om letter formaat wat groter te maken. Antwoord wat je krijgt is dat het is zoals het is en daar moet je het maar mee doen.

Goede en snelle levering

Goed en snel