Snelle levering....

Snelle levering en alles klopte

100% tevreden

Snel geleverd en het ziet er kwalitatief erg goed uit

Zeer tevreden!

Binnen enkele dagen was mijn Water drinkfles met naam erop gearriveerd! Wat een goede afhandeling en kwaliteitsproduct! Hartelijk dank!

Naar wens is de zending aangekomen.

Helemaal conform afspraak

Sporttas met naam en logo besteld, super snel geleverd, keurig verpakt en produkt van goede kwaliteit

Sos bandjes besteld omdat de vorige te klein waren. Super snel geleverd en helemaal goed. Dochter weer blij met de nieuwe zelf gekozen kleurtjes. Wij weer blij met dit kleine stukje zekerheid.

Mooi produkt!

Ziet er goed uit. Snelle bezorging

Goed en vooral snel

Het zijn mooie zachte moes knuffels de naam word er mooi en goed opgezet. Super tevreden

Mooie armbandjes, met duidelijke bedrukking

Reeds meerdere producten hier gekocht en ook dit weer erg goed en snelle leveringen. Koter Kado is echt een aanrader en ik zal er blijven kopen.

Mooie persoonlijke schoolbeker, vlot bezorgd.

Toppie

Mooie producten!

Produkt is zoals beschreven

Mooie afwerking!

Top service!

Mijn bestelling is zeer snel bezorgd. Bovendien is het product zeer kwalitatief. Mijn nichtje drinkt met plezier uit haar flesje met haar naam erop. Dank je wel Koter Kado!

Goede kwaliteit

snelle levering. Goede kwaliteit.

Prima op de hoogte gehouden,status van levering. Product komt helemaal overeen met de beschrijving. Alles netjes dus !!

Leuke sporthanddoeken met naam opdruk, en snel geleverd!

Verzending was goed te volgen, leuke sport handdoeken. Duidelijke naam opdruk

Leuke producten en makkelijk te bestellen

Aangezien ik niet vaak via internet bestel, was het deze keer wel wat spannend voor mij. Mijn onzekerheid was niet nodig, want ik kreeg steeds mailtjes over hoe het met mijn bestelling ging. Dat was superfijn!

Top kwaliteit

alles staat duidelijk beschreven welke maat je nodig hebt en super snelle levering

Snelle levering mooi product

Bestelling binnen 2 dagen klaar. Mooie opdruk.

Heel snel binnen en super mooi resultaat! Precies zoals op het plaatje!

Erg blij met het resultaat en super snel geleverd! Top!!!

Uitstekend!

Snelle en uitstekende service!

Mooi product met snelle levering.

Mooie webshop, makkelijk in gebruik om te bestellen. Mooi bedrukt en leuk verpakt. Zeer tevreden.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM