Persoonlijk cadeau snel geleverd en van goede kwaliteit

Voldeed aan verwachting.

Was prima in orde.

Gewéldig

Ik moest mijn bestelde producten voor een bepaalde datum hebben. Ik kreeg hier vanuit de klantenservice keurig een bericht over. Heel netjes!

Kwaliteit

Levering was prima. Verrast door de goede kwaliteit van mijn bestelde badjasje met naam.

Tof

Leuke spullen. De lakentjes zijn bedrukt met plakkers. Het zou mooier zijn als de naam ook genaaid wordt zoals bij de badjas.

Zeer snelle service!

Zondag een sos bandje besteld, met de vraag of het vlot kon ivm vakantie. Dinsdag in huis! Super!

Mooi product

helaas te groot

Prima website

Ik ben tevreden over Koter kado . Duidelijke uitleg hoe je de spullen moet bestellen . Snelle levering .

Mooie producten

Super mooie producten. Helaas is de lime kleur van Mepal iets anders dan 3 jaar geleden. Wel mooie kleur.

Toppe snelle service

Alles snel en prima geregeld

Snelle levering goede kwaliteit

uitstekende ervaring.

Heel fijn cadeau ontvangen voor mijn kleinzoon.

Goeie, mooie kwaliteit. Zeer snelle levering

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Super tevreden echt mooi

Ik heb mijn zoontje onverwachts opgegeven voor een kookworkshop. Bleek dat had hij een schort nodig had. Twee dagen hiervoor telefonisch en via email contact gehad met zeer vriendelijke medewerkers van Koter Kado die mij tegemoet zijn gekomen om het zo in orde te maken dat ik na 1 werkdag een super leuk gepersonaliseerd kinderschort in huis had. Wat een fijne service; kind blij, mama blij! De bijpassende koksmuts is nu door oma besteld, deze wordt ook als set verkocht.

Goede communicatie en snelle levering.

Goede communicatie en snelle levering. Producten zoals omschreven.

Supersnel en topproduct!

Snelle levering én dat in vakantietijd! Mooi product en leuk van prijs!

Leuke kadootjes, snelle levering!

Leuke kadootjes, snelle levering!

Snelle levering, mooi product

Een knuffelkonijn met naam bestelt, snelle levering. Voldoet aan verwachting.

Altijd erg gewaardeerd

Elke keer weer super!! Wij geven bij elk kindje dat geboren wordt in onze omgeving, een happy hors konijndoekje met geborduurde naam. Heel veel ouders vinden het een super kraam kado. En het ziet er elke keer weer gaaf uit. Ga zo door

Super leuk kado met naam.

Mooi om kado te geven, altijd leuk en persoonlijk!

Snel binnen

Ondanks de corona drukte was mijn bestelling snel binnen

Het cadeau ziet er goed uit en is keurig bezorgd

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM