Super tof

Super tof snele levering ik ben heel tevreden top dankuwel

Super snelle levering, goede kwaliteit

Mooi product

Aanrader

2 portemoneetjes met naam besteld, he-le-maal leuk. Gelijk nog 4 besteld. Blij-blij. 1 was helaas fout gespeld, maar dit werd met 1 dag hersteld, zonder problemen. Goede service.

Goed ingepakt en mooie kwaliteit

punktueel geleverd

goede presentatie van het geleverde produkt

Alleen dit keer afzenderkaartje vergeten dus de ontvangers wisten niet van wie ze het gekregen hadden

Goed ervaring

Ik heb mijn product binnen 3 dagen ontvangen en dat vind ik prima,product goed.

Snelle levering, het materiaal is anders dan ik dacht, maar het is een leuk persoonlijk cadeau geworden!

Goed op de hoogte gehouden van het bezorgen en alles .

Ervaring met Koter Kado is kei prima zeer gedoe informatie enz. Artikel puik in orde een dikke 10 geef ik hiervoor.

Super leuke website

Als je iets bijzonders zoekt. Iets dat persoonlijk is. Als (kraam) cadeau, dan zit je bij koter kado super goed. En de levering is ook heel snel!

Alles correct afgehandeld

Alles top

Mooi product, op tijd geleverd.

Alweer een heel mooi product ontvangen

Inderdaad, alweer! Want ik bestel vaker! Omdat je de teksten zelf kan verzinnen wordt het een heel leuk kado voor een speciaal iemand. En die persoon weet weer dat je er over hebt nagedacht. Helaas geef ik dus wel alle kado's weg haha! Misschien toch maar eens iets voor mijzelf bestellen.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit tas, goede kwaliteit bedrukking. Zoon is erg blij met zijn nieuwe rugzak!

Snelle levering, bij vragen makkelijk ik contact kunnen komen

Mooi werk, super snelle levering

Prima, product en snelle levering. Echte aanrader.

Super.

Leuke knuffel mooi geborduurd.

Makkelijk te bestellen via website en snelle levering

Ik ben zeer tevreden met de petjes. Een grotere keuze in kleuren zou goed zijn. De keuze aan lettertypes is heel goed.

Helz snelle goed levering

Bestelling was perfect, snel en hzzl netjes afgeleverd.. prima!!!!

Jullie doen wat jullie beloven

Super leuke kinder/baby kados

Bestellen via website gaat eenvoudig. Levering was best vlot en de bestelde badjassen met geborduurde namen zijn van goede kwaliteit. Heel erg tevreden

Goede kwaliteit, snel bezorgd

Goede kwaliteit. Je krijgt wat je besteld. In het echt hetzelfde als op de foto. Snelle levering

Snelle en goede service

Goede service, mooi product en ook nog op tijd:

Prima service!

Snelle en goed service!