Keurig!

Mooi cadeau , keurig verpakt en snel feleverd

Correcte levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Super blij met het dekentje en een snelle levering

Goede service mooi product

Teddy rugzak met naam besteld. Precies zoals verwacht erg mooi en super service!

Uitstekend en snel!

Snelle en goede levering!

Prachtige drinkfles voor onze dochter

Stevige drinkfles, belettering ook heel netjes. Ik hoop dat de kwaliteit goed is, zodat de belettering er ook lang op zal blijven zitten.

Snelle levering en fijne hoody

Prijs kwaliteit in goede verhouding. Snelle levering. Ik vind de maat M wel wat groot vallen

Super mooi

Super mooie toilettassen.

Prima product alleen ongevraagde spam erna

Als ik een beoordeling wil geven dan doe ik dat zelf wel, hier hoeven jullie niet ongevraagd mails over te sturen

Vaak een bestelling gedaan en altijd een snelle levering, dik tevreden. Gebruikersvriendelijke site.

probleem !!!!

klarna is een dik probleem : GEEN bankrek ening nummer als je gewoon wilt overschrijven dat kan toch niet ?!!!!! en maar mailen en geen antwoord

Pet is goed en snel geleverd.

Snelle levering. Goed verpakt.

Snelle levering. Goed verpakt.

Super mooi

Super mooi en super snel geleverd

Mooi badjasje met naam gekocht, snelle levering en service

Ons buurmeisje werd geboren. Meteen een geweldige teddy rugzakje met haar mooie naam besteld. Twee dagen erna konden wij haar mama&papa al verrassen met dit persoonlijke kado. Top!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel geleverd en goed ingepakt

Goed!

Snelle service, netjes verpakt.

Uitstekend! Makkelijke website, snel verzonden, netjes verpakt. Goede kwaliteit, netjes afgewerkt. Snelle verzending. Ik zal zeker weer voor deze website kiezen.

Duidelijk en goed

Cadeau besteld; precies geleverd zoals verwacht. Top!

Makkelijke en duidelijke site, veel opties om uit te kiezen en super leuke cadeaus.

Super snelle levering

Super snelle levering en bbq short met naam is echt top!!!! Zeker een aanrader!!!!

Super service!

Ze denken mee! Na een fout van mijn kant, waardoor de bestelling 'on hold'' stond, hebben ze het razendsnel opgepakt en is de bestelling snel verstuurd.

snelle levering goeie kwaliteit

Vorige week gepersonaliseerde rugzak besteld in enkele dagen in huis. kwaliteit was goed en zag er netjes uit.

Steviger

Had verwacht dat de tas steviger zou zijn.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM