Het was de eerste keer dat ik bestelde en ik was erg benieuwd naar de kwaliteit van de produkten die ik besteld had en of er snel geleverd zou worden, dit omdat ik in de toekomst anel een produkt in huis wil hebben. Maar alle dingen die ik had besteld zijn mooi geborduurd en mooi van kwaliteit. Dus zeker een aanrader dit bedrijf. Toen mijn dochter de spullen zag heeft ze gelijk iets besteld als kraamkadootje voor een vriendin.
Bedankt voor uw uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat alles zo goed ontvangen is en dat uw dochter ook direct iets besteld heeft. Super leuk! Bedankt voor uw bestelling en graag tot ziens bij Koter Kado!
Artikelen zien netjes uit en snel geleverd,!!
Al vaker besteld. Altijd goed en netjes verzorgd.
Leuk kado rugzakje met naam gegeven als kraamkado en snelle service
Prachtige koffers, snelle levering!
Ik dacht de bedrukking is geborduurd. Maar dit was niet het geval. Dit misschien beter laten zien op de foto’s of duidelijker formuleren.
Bedankt voor uw review. Bij ons kunt u kiezen voor een konijn met bedrukking en een konijn met een borduring. Ze staan naast elkaar. In de titel staat bij de een het woord "bedrukt" en bij de ander het woord "geborduurd". De geborduurde versie is iets duurder dan de bedrukte. U koos voor de bedrukte. In de product omschrijving staat: "Deze knuffel wordt bedrukt. Zoekt u een Happy Horse konijn met borduring? Klik dan hier" met daarachter een link naar het geborduurde exemplaar. Ons inziens is deze formulering duidelijk. We vinden het jammer dat u ondanks onze zorgvuldige informatie, een, voor u, verkeerde keuze heeft gemaakt, en ons nu een onvoldoende geeft.
Echt niets op aan te merken. Alles was perfect. Snelle service en producten zijn zo leuk en van goede kwaliteit!!
De kleur van het badjasje is anders dan de kleur op de foto van jullie site . Jammer want ik heb reeds eerder drie badjasje besteld en daar was de kleur hetzelfde als op de foto . Het is een kraamcadeau voor een vriendin en daarom vind ik het heel spijtig dat het niet de kleur is die ik op de foto zag . Wat gaan jullie hieraan doen ? Wachtend op antwoord , groet Desiree van Aalen Ring 189 ( 3195XE ) Pernis Tel nr 0681000813
Revisión original
duidelijke site , veel keuzes . makkelijk te bestellen en snelle levering .
Snelle bestelling & levering. Gemakkelijk bestelproces, knuffels met naam snel en netjes verpakt verzonden. Helemaal tevreden!
Tas snel geleverd. Mooie tas, ruime tas. Ziet er uit als op de website.
Fijne website overzichtelijk en je kan makkelijk personaliseren. Service is snel en netjes! Gelijk e-mail ontvangen van besvestiging daarna dat hij in behandeling is en binnen 2 dagen had ik het artikel al ontvangen. Netjes ingepakt niet zoals vele revieuws aangeven dat het artikel verkreukt was. Top! Bedankt en ik bestel zeker weer als het nodig is.
en binnen 2 dagen in huis
Bedankt voor uw review. Fijn dat alles naar wens is. Graag tot een volgende keer!
zeer mooi kraam kado super netjes afgewerkt
Bedankt voor uw recensie. Fijn dat alles naar wens is. Graag tot ziens bij Koter Kado!
Een sporttas besteld voor mijn kleinzoon en hij was echt leuk
Bedankt voor uw feedback. Fijn dat alles naar wens is. We wensen uw kleinzoon veel plezier met zijn gepersonaliseerde sporttas en zien u graag terug bij Koter Kado!
Snelle levering, heel mooi product!
Bedankt voor uw feedback. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Graag tot ziens bij Koter Kado!
Prima website, leuke spullen! Snelle levering.
Bedankt voor uw review, fijn om te horen dat alles naar wens is. Graag tot een volgende keer!
Duidelijke website, duidelijke communicatie, snelle levering. Kwaliteit is zoals verwacht.
Het bestelde product werd heel snel geleverd.
Jullie hebben zo’n goede keuze … tweede keer dat ik heb besteld .. komt ook weer in Toekomst
Wat een leuke review, bedankt hiervoor. Graag tot de 3e bestelling! ;-)
Leuke cadeaus, snelle levering, goede kwaliteit.
Snel geleverd, prima kwaliteit voor een mooie prijs.
Twee roze beren bij jullie besteld met ieder eigen kleur truitje met verschillende kleur bedrukking. ZE ZIJN PRACHTIG!! Mijn man gaat de beren aan onze kleindochters geven als troostknuffel ,tijdens zijn ziekte en voor als hij er spoedig niet meer is. Bedankt voor de snelle levering!!toppp!!
Bedankt voor uw review. Wat verdrietig om te lezen dat de aanleiding van uw aankoop zo triest is. We wensen u veel sterkte en hopen dat de kleindochters troost vinden in deze knuffels.
Mooie handdoek super
Snelle levering en van uitstekend kwaliteit. Geborduurde naam is met speciale tekens wat ik in de opmerkingen heb vermeld en hier is rekening mee gehouden. Uitermate tevreden!
Bedankt voor uw feedback. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Graag tot ziens bij Koter Kado!
2 Ecologieweg
HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM