Super leuke kraamcadeau's

Altijd leuke kraamcadeau's, leuk om weg te geven.

Alles is naar wens gegaan

Het cadeau dat ik heb gekocht ziet er heel mooi uit. De bezorging en de tussentijdse info waren ook erg goed.

Niet zo meelevend en begrijpend

Werd gezien afgewezen en niet naar de situatie gekeken

Uitstekend!

Duidelijke website, product met customer made uitvoering en in Sinterklaastijd afgeleverd in 2 dagen !! TOP

Heel erg snelle levering, en super reactie op correctiemail

Het bestelde product werd binnen 2 dagen bezorgd. Omdat ik zelf fout had gemaakt heb ik hun de volgende ochtend gemailt en hierop binnen paar uur een reactie gekregen. Top service, en heel mooi product. Mijn complimenten

Prima service en mooie sporttas

Ik werd digitaal op de hoogte gehouden van mijn bestelling Deze werd vlot bezorgd. De tas is prima

Bestelling heb ik zeer snel binnen een naamkaartje de drukte De tas/beker/broodtrommel die ze hebben bedrukt zien er super tof uit Dat gaat mijn neefje heel veel plezier van hebben

Vond t prima geregeld wordt goed op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken is

Zeer positief. Ga er zeker meer gebruik van maken.

Duidelijke website, mooi product met letters gedrukt. Goede service met leveren

Prima, uitstekend

Het bestelde kado ziet er uitstekend uit

Prachtige sporttas!

Makkelijk te bestellen naar eigen wens. Dochter is er erg blij mee! Snelle levering!

Super service

Snelle.nette levering

Prima, snelle levering.

Artikel zag er goed uit. Super.

Keurig verzorgd, goede kwaliteit

Alles was keurig verzorgd van bestelling t/m aflevering Producten zijn van goede kwaliteit. De presentatie op de website komt helemaal overeen met het eindproduct.

Waanzinnig mooi product en super snel geleverd

Alles heel snel en netjes gedaan..

Alles heel snel en netjes gedaan.

Goed, snel, transparant en niet duur.

De website is heel overzichtelijk en het assortiment is ruim en leuk. Na bestelling is de afhandeling snel en je wordt meegenomen in de fase van het proces. Al bij al gaat het best vlot en ben ik herl tevreden over Koter Kado.

Top !

Makkelijke te zoeken in webshop .. keuze genoeg .. redelijke prijs .. goede afwikkeling..

Goede, snelle service

Al meerdere keren bij koterkado besteld! Artikel omschrijving is duidelijk! Je wordt vanaf bestellen via de mail steeds op de hoogte gehouden van de volgende stap. Service is snel! En producten zijn mooi en van goede kwaliteit!

Altijd tevreden, mooie knuffel, goede opdruk en snelle service. Bestel hier altijd als kraamcadeau.

Prima product

Goede prijs prima product en snelle levering

prima bezorging

Prima bezorging ! op tijd en leuk product ziet er goed uit!

Snelle levering !!

Goede en snelle levering; Top

Goede en snelle levering Top!

Apart

Ziet er best prima uit, maar ik dacht dat het geborduurd zou worden. Nu bleken het strijkletters te zijn. Best jammer

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM