uitstekend.

Keurig overleg, nadat er een kleur tas niet in voorraad was. Of een andere kleur of dat wij wilden wachten op de kleur tas die wij hadden besteld. Snel overleg en snel geregeld.

Een mooie toilettas van goede kwaaliteit.

Een snelle levering van een mooi produkt.

De kraammand pas de 5e dag ontvangen.

Zondag is het meisje geboren; direct die dag de bestelling en naam doorgegeven. De website geeft aan dat het cadeau er binnen twee dagen is; zeer teleurgesteld dat het pas op vrijdag komt! Dan sta je bij het kraambezoek met lege handen. Na mijn berichtje hierover naar jullie toe wordt er gezegd dat jullie erg druk zijn. Dat is jullie probleem, zoek een oplossing maar kom niet aan met een kraamcadeau na zoveel dagen! Het cadeau op zich is erg mooi geworden!

Mooie shirts

Mooie shirts, levertijd had iets sneller gemogen.

Snelle levering en goede service

De spulletjes waren snel geleverd Opmerkingen worden gelezen en de service was uitstekend toen bleek dat er iets ontbrak

Naar tevredenheid en verwachting goed product

Snel geregeld met invullen, bestelling plaatsen en betaling. Snelle levering en zit er super netjes uit

goed en snel afgeleverd

leuke kado's voor babies met geborduurde naam en voor een betaalbare prijs

Super snelle levering

Voor de 2de keer wat besteld wat geborduurd moest worden en het ziet er super netjes uit en de levering is echt snel!

Goede producten

Goede duidelijke website snelle levering. Product voldoet aan de eisen.

Goed snelle service

Afspraak nagekomen

Goede kwaliteit netjes verpakt snelle levering

Zeer tevreden met mijn aankoop. Goede kwaliteit Snelle levering netjes verpakt

Prima verlopen ik ben door tevreden bedankt.

Prijs kwaliteit goed.

Rits aan de voor zijde matig. Bovenzijde goed. Mooi druk werk.

TOP

Al weer een mooi kado van koterkado

Fantastisch gedaan!

Zeer tevreden en prachtig keycoord met opdruk

Goede en mooie producten goede service

Prachtig bedrukte knuffels gekregen waren er binnen de afgesproken tijd. Enig minpuntje dat ze ook gelijk op loste was dat de verpakking open was gegaan en het verpakkingsmateriaal er niet meer bij zat. Na een mailtje de dag erna gelijk antwoord en het bedrag van de verpakking terug gestort. Dus een aanrader

Bestelling zeer goed.

Bezorging door DHL zeer slecht. Afgeleverd op verkeerde adress.. De pakket hebben ze buiten heen gelegd terwijl de buren op nummer 6 en wij op nummer 2 wel thuis waren.

Goede service en snel contact

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, ontving ik maar geen orderbevestiging. Contact opgenomen via de app en zij hebben netjes en snel mij op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Daarbij een mooie kwaliteit geleverd van de bestelde producten (handdoek + bidon incl. naam)! Erg tevreden.

Komen hun afspraken na

Eerlijk bedrijf mooie producten

Keur product, prima bestelling

Super leuke pietenpet

2 pietenpetten voor de kleintjes, goede kwaliteit en erg leuk met de naam erop. Tevens een snelle service en de site is overzichtelijk.

Tevreden

Alles goed geregeld bestelling naar wens goede bezorging

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM