Mooi product en snelle levering

Snel geleverd en mooi product.

Leuke etui's met naam besteld voor mijn klein kinderen om o.a. mee te nemen op vakantie. En een zweet/polsbandje voor over de sensor van mijn kleinzoon. Was hier super blij mee.

Top & snel!

Alles kwam netjes en snel en mooi verpakt

Geweldig!!

Net de drinkbeker en trommel ontvangen. Ziet er super mooi uit!! Zo blij mee en zat ook een mooi cadeautje bij. Koelelementen voor in de broodtrommel en drinkbeker! Helemaal top!!

Ik ben tevreden

Ik heb voor mijn nieuwe nichtje een knuffel besteld met naam en heb het bij haar lsten bezorgen. Alles is naar tevredenheid gegaan.

Goede service en mooie producten

De producten worden snel geleverd en zien er netjes uit. Het voldoet aan mijn verwachtingen!

Snel, leuk, origineel

Vlot en mooi afgewerkt

Bestelling was snel klaar en helemaal naar wens!

Snel geregeld, enige minpunt vind ik hoe het konijn kaal in een doosje gepropt zat. Verder geen commentaar

100% tevreden!

Op korte termijn geleverd, duidelijke opvolging via e-mails, product van goede kwaliteit en perfect gepersonaliseerd!

top!

Drama

Dit is iets anders wat staat op photo.

Snelle service, Heldere communicatie en TOP cadeau!

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van vooruitgang. Mooie en leuke producten . Bedankt

Toppie!

Geweldig! Snel gemaakt, precies zoals voorgesteld! Super snelle levering! Mooie kwaliteit!! Blij mee!!

Tevreden

Heel snel! Goede kwaliteit

Prachtig product, snel geleverd

Prima, voldoet in alle opzichten 100% aan mijn verwachtingen

Snelle levering Alles top mooi gedaan

Tevreden, netjes geleverd en op tijd

Tevreden

Snelle levering, duidelijke website!

Het is eenvoudig om een product met opdruk te bestellen. Je kunt het resultaat zien en vervolgens wordt er snel geleverd.

Snelle service en top cadeau (rugtas met naam)

Snelle reactie op mijn vraag per mail en het cadeau is keurig op tijd geleverd. De 7 jarige ontvanger was er erg blij mee.

Top cadeau en service prima.

Cadeaus vallen heel erg in de smaak. Medewerkers Koter: klantvriendelijk. Koter is een aanrader.

Snel bezorgd

Snel bezorgd. De kleur wijkt iets af maar de afwerking is mooi!

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM