Geweldih

Heb een handdoek besteld met de letters van zijn naam en het zwemteken erbij voor zijn A diploma. Erg mooi

Supergaaf om te geven en supernetjes geborduurd krijg altijd hele leuke reacties

Altijd perfecte kwaliteit en goede service

Makkelijk bestellen. Snel geleverd.

Fantastisch !

Super leuke badcape besteld voor familie die een meisje hadden gekregen. Mooie kwaliteit en ze zijn er erg blij mee.

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden

Leuke bidons met eigen naam, Kids super blij, En mama ook. Lekken niet

Mooie kwaliteit prijs vreindelijk en snelle levering

tevreden

op tijd het bestelde geleverd.

Blij!

De ouders van de pas geboren baby waren ontzettend blij met de grote haas met naam geborduurd in z’n oor. Ga ik nog een keer bestellen...

Netjes verpakt, snel geleverd en voldoet aan de verwachting.

Vlotte en snelle service

Gemakkelijk te maken en bestellen en vlotte levering

Super snelle levering

Een Happy Horse konijn besteld met naam in het oor. Bestelling is vlot en correct afgeleverd. Erg blij mee!

Kwaliteit prijs prima!

Prima kwaliteit/prijs verhouding. Gemakkelijk om te bestellen en levertijd was super!

Geweldig cadeau, supersnel geleverd!

De met zijn naam bedrukte camouflage rugzak was een grote hit voor mijn jarige neefje. Leuk en stoer. De foto’s op de website komen exact overeen met de werkelijkheid. Snel en keurig aangekondigd geleverd. Ik beveel Koter Kado zeker aan wanneer je op zoek bent naar een persoonlijk cadeau.

Geweldig !

De tas was al heel snel binnen gekomen! Opdruk is geweldig ! Ik raad het zkkr aan!

Zeer goes

Snelle levering en heel erg mooi gedaan.

Snelle levering, goede kwaliteit. Zou wel leuk zijn als er meer printjes over de hele tas gedrukt kunnen worden

Goede leverancier!

Super snelle levering en leuke gepersonaliseerde cadeaus.

Goed!

Snelle levering!

Duidelijke site, netjes verpakt , snelle bezorging, goede communicatie

Hartstikke leuk

Ze waren super blij met hun kado

Mooi product en snelle levering

De site werkt erg goed om het juiste tasje te kunnen kiezen, het selecteren van de kleuren en stijlen is praktisch gedaan. De levering was op tijd en goed. Eerste indruk is dat de tassen stevig en goed gemaakt zijn. Een aanrader dus, de tassen van koter kado

Geweldige producten

Bestel vaker bij Koter Kado. Mepal drinkbekers met naam, schooltassen met naam. Nu ook koffers met namen.. ideaal!! Wij zijn enorm blij met Koter Kado.

Leuke kadootjes, mooie kwaliteit

Snel, goede service, direct contact en antwoord op vragen.

Leuke goede producten en snel geleverd

Bidon van Mepal besteld met naam voor onze zoon, snel besteld, snel in huis.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM