Snelle levering en het rugzakje is prachtig!
Snelle levering,en mooi en goed matriaal!
Ik vind de kwaliteit van de gastenhandoeekjes niet goed genoeg, de stof is dun en voelt goedkoop. Ook dacht ik dat de text gebordrrurd zou worden in plaats daa van is het gedrukt, waardoor het allemaal erg goedkoop aanvoelt. De levering was snel en goed. Jammer dat het allemaal goedkoop aanvoelt. Liefs, Laura
Bedankt voor uw feedback. De gastendoekjes worden inderdaad bedrukt, zoals in de titel en in de omschrijving staat vermeld. Ze zijn gemaakt van katoen met een dichtheid van 500 gr/m2. Dikker worden ze helaas niet gemaakt door onze leverancier. We vinden het jammer dat u ondanks onze zorgvuldige omschrijving van de kwaliteit en de manier van personaliseren, een andere verwachting had. We hopen dat u toch veel plezier heeft van de gastendoekjes en zien u graag nog eens terug bij Koter Kado!
Mooi geborduurde knuffels en snel geleverd
Bedankt voor de mooie 5 sterren beoordeling! Graag tot ziens bij Koter Kado!
Top product goede kwaliteit!
'S avonds bestelling geplaatst en 2 dagen later lag ze al bij me thuis. Heel mooi werk.
Bedankt voor uw mooie review, heel fijn om te lezen dat alles naar wens was. We zien u graag nog eens terug bij Koter Kado!
Ze houden je goed op de hoogte van het proces. Snelle levering en mooi product. Doos van het product was zwaar beschadigd bij levering waardoor de tas helemaal zichtbaar was, dit kan ook aan DHL liggen maar wellicht slim om de dozen toch wat beter dicht te tapen.
Bedankt voor uw review en feedback over de verpakking. We gebruiken inderdaad semi automatische dozen waarbij de onderkant niet dicht getapet hoeft te worden. Door het sorteerproces bij DHL komt het helaas af en toe voor dat de onderkant wat wordt ingedeukt. We zijn bezig met een oplossing hiervoor. Fijn dat de tas naar wens was. We zien u graag terug bij Koter Kado!
Als je een origineel kado wilt hebben is dit de leukste site. Snelle levering en altijd een succes om te geven. Iedereen is heel enthousiast
Bedankt Trudi voor deze mooie review! Super leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. We zien u graag weer terug bij Koter Kado!
Altijd uitstekende kwaliteit, originele naamcadeaus, goede service. Klant vanaf dag 1
Wat leuk om te lezen Jolanda dat u al zo lang klant bij ons bent! Bedankt voor uw mooie woorden!
Hartstikke geweldig werk
Roze konijn besteld met naam De vorige konijn die wij hebben gekregen liet haar naam los want dat was gestickerd Nu een nieuwe konijn besteld en snel geleverd tot verbazing is haar naam heel mooi geborduurd dat vind ik echt heel fijn en kwalitatief veeel beter !! Dankjulliewel toppers !
Snelle levering, super mooi product.in 1 woord GEWELDIG
Mooie beautycase met opdruk. Binnen 2 dagen gemaakt en geleverd. Heel blij mee
Zeer blij met de gepersonaliseerde sporttas. Heb voor een zwarte tas met gouden letters gekozen. Mijn naam en bokshandschoenen springen eruit. Tas is van zeer mooie kwaliteit. Kortom in één woord: HAPPY. Maureen
Goeie communicatie via mail. Duidelijk in de verwachtingen.
Echt supermooie sporttas met gave opdruk! Snel bezorgd!
Opa Oma kunnen hun achterkleinkinderen zo een leuk cadeau laten bezorgen ....vooral als ze ver weg wonen
Vanaf het eerste moment tot aan aflevering is er duidelijk gecommuniceerd. Product is exact gelijk aan de afbeelding op de website. Een aanrader.
Bedankt voor uw mooie review, fijn dat alles naar wens is en onze communicatie ook gewaardeerd wordt. Graag tot een volgende keer!
De site is overzichtelijk, eenvoudig te bestellen, riime keuze. Levering is correct. Artikelen zijn netjes zoals we verwachtte. Geen minpunten.
Bedankt voor uw mooie review, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. We zien u graag nog eens terug bij Koter Kado!
Artikelen niet juist gepersonaliseerd. Artikelen teruggestuurd met het verzoek om terugbetaling, omdat het niet goed gepersonaliseerd was. Ik kreeg reactie terug dat gepersonaliseerde producten niet geretourneerd konden worden. Ik kreeg uiteindelijk ''uit coulance'' zoals ze zelf zeiden de optie om het pakket alsnog terug te krijgen waarbij de producten wel juist gepersonaliseerd waren, maar ik had het al ergens anders besteld. Het was een cadeau en ik had het meteen nodig. Raad Koter Kado niemand aan. Jammer want ik had hoge verwachtingen...
Zoals elk verhaal, heeft ook deze 2 kanten. Ik vertel graag onze kant van dit verhaal. Ik vind het betreurenswaardig dat u ons een 1 geeft, terwijl wij precies hebben geleverd wat u heeft besteld, en waar u voor heeft betaald. U kunt bij ons een paspoorthoesje laten bedrukken met naam. Tegen een meerprijs, kunt u ook het bij behorende bagage label laten bedrukken. U koos hier niet voor, u betaalde niet voor een extra bedrukking, dus hebben we uitsluitend de paspoorthoesjes voor u bedrukt. Zonder enig overleg stuurde u de hele bestelling naar ons terug en wilde u uw geld terug. Helaas werkt dit niet zo. Het zijn gepersonaliseerde artikelen. Conform uw wens bedrukt, met uw tekst, lettertype, kleur etc. Voor ons onverkoopbaar aan een ander. Dat is ook de reden dat gepersonaliseerde producten wettelijk zijn uitgesloten van het Herroepingsrecht. Ik heb u, inderdaad uit coulance, aangeboden om de producten alsnog (na de bijbetaling voor de extra opdrukken) voor u te bedrukken en ze daarna op onze kosten naar u op te sturen. Helaas wilde u van dit aanbod geen gebruik maken.
Bestellen gaat snel en makkelijk, kwaliteit is prima. Maar de enorme hoeveelheid email over de bestelling en bezorging is bizar. Je krijgt daarna direct spam ook als je je niet aanmeldt voor de nieuwbrief. Ook ontvang je geen factuur na bestelling en is deze ook niet in de eigen account op te vragen.
Bedankt voor uw feedback. We sturen inderdaad 3 berichten zodat de klant alle stappen kan volgen. Eerst een orderbevestiging, dan een bericht dat de bestelling in behandeling is en vervolgens een bericht dat de bestelling onderweg is. Dit wordt juist door 99,99% van onze klanten zo gewaardeerd, die duidelijkheid. Over de nieuwsbrief: in elke nieuwsbrief zit een afmeldknop. Als u deze in drukt, wordt u automatisch uit het bestand verwijderd. U vroeg via mail om een factuur en deze is vervolgens binnen enkele minuten naar u gemaild. We zijn blij om te lezen dat u onze producten zo waardeert, en zien u graag nog eens terug bij Koter Kado!
Heel snel geleverd en mooie producten ontvangen. Ik ben er erg blij mee
Bedankt voor uw mooie 5 sterren review! Graag tot ziens bij Koter Kado!
Zeer goed !
Super mooie formaat tas ! Heel erg blij mee en snel gemaakt en geleverd!
Ik heb twee verschillende pietenmutsen besteld en er was wat verkeerd gegaan waardoor ze van Kotercadeau twee dezelfde mutsen door hadden gekregen. Gelukkig hadden ze dit door en vroegen of dit de bedoeling was. Kreeg precies wat ik had besteld op het juiste moment binnen. Top!
2 Ecologieweg
HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM