geweldig

snel binnen en goede kwaliteit

Vlugge levering

Goed product

Super mooie artikelen

In 1 woord geweldig

Lelijk gedrukt

Van mijn zoontje heb ik 3 prachtige gestikte dark horse beertjes met zijn naam op. Nu jammer genoeg veel te veel geld betaald voor niet zo’n mooi bedrukte beertjes.. spijtig

Knuffel met naam besteld. Mooie kwaliteit en binnen 2 dagen bezorgd.

De gekozen knuffel voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

De werkwijze om de knuffel te verwezenlijken was heel duidelijk. Het was aangenaam dat je de kleur kon kiezen van de knuffel/letters en het lettertype. De keuze die je maakte werd direct getoond zodanig dat je een goed beeld had van de gekozen knuffel. Deze werd ook op tijd geleverd.

Snelle levering van een mooie handdoek

Een handdoek met geborduurde naam voor onze kleindochter. Heel netjes geborduurd. Een aanrader.

Snelle levering Mooie kwaliteit top!!!

Mooie tas voor oma

snel geleverd, goede kwaliteit, bedrukt zoals gevraagd en nette opdruk.

Mooie producten, snelle levering

Twee gepersonaliseerde producten besteld, fijn dat je de kleuren en lettertypes op de website uit uitproberen voordat je besteld. Snelle levering en de producten zien er top uit!

FANTASTISCH!

Ik bestelde 2x het konijn voor onze kleindochter met naam in rechteroor. Toen ik de bevestigingsmail kreeg zag ik dat IK fout bestelde waarop ik direct terug mailde. Er werd mij bevestigd dat de aanpassingen gingen gebeuren en de refund ging terug gestort worden. Na 2 dagen correcte bestelling ontvangen en na 4 dagen tegoed ontvangen. FANTASTISCHE ERVARING! Zeer betrouwbaar!

Hele goede service, binnen twee dagen het kado in huis.

Gepersonaliseerd cadeau

Supersnel geleverd en mooi afgewerkt

alles in orde

handige website, snelle verzending. top dus!

Super service

Ik had gevraagd of mijn bestelling snel klaar kon zijn wegens omstandigheden, en dat is helemaal goed gekomen. Echt super lief voor de medewerking en vertrouwen.

Hebben zelfs een ander lettertype gebruikt toen ik daar om vroeg.

Gewoon goed!

Altijd netjes en op tijd bezorgd, vragen worden gelijk beantwoord!

Heb al een aantal keren een badjas voor mijn kleinzoons besteld. En ben er erg blij mee. Ze blijven mooi en met rits er in is een uitvinding . Dan blijft het jasje goed dicht zitten . En qua contact ook zeer tevreden. Laats een mail gestuurd meteen vraag en had binnen 24.00 al een reactie. Dus ik ben zeer tevreden.

Cadeau te laat

Zoals op de website aangegeven staat heb ik contact opgenomen om een cadeau sneller te laten versturen. Dit was geen probleem, was het antwoord. Uiteindelijk is het cadeau toch te laat verstuurd.

top product en snelle levering

Handdoek zeer goede kwaliteit. Naam borduren op de handdoek is zeer mooi gedaan Ook een snelle levering. Zeer aan te raden n goede service. Ga zo door!

Mooi product. Heel snel geleverd. Ik ben super tevreden. Als ik iets nodig heb bestel ik het bij Koter

Gave RVS drinkfles met naam

Fles ziet er gelikt uit: donkerblauw met naam en ster. Super mooie combi. Duidelijke site en bestelproces gaat soepel. Snel geleverd ook.

zeer helder, mooi werk en zeer snel geleverd ; bedankt

heldere presentatie op het net, adequate bestelvragen, mooi afgewerkte gepersonaliseerde handdoek, snel geleverd , waarvoor dank

Goed verzorgd, snelle levering

Dit is al het zoveelste artikel dat ik koop. Zal ik ook blijven doen. Prima!!

Top bedrijf

Snelle levering. En een top rugtasje met naam voor mijn kleindochter van 4 jaar.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM