Mooi, kwaliteit en snel !!!!

Alles top verlopen. Ik ben heel blij !

Prima ervaring

Produkt zoals omschreven, netjes en op tijd geleverd

Snelle levering ondanks Corona

Snelle levering en knuffel met naam is hartstikke leuk

Komt na wat is toegezegd

Prima product, goede levering.

Top,top,top

Het product is net zoals op de foto. De kwaliteit van het product is zeker goed. En de snelle levering ook dankzij deze periode is ook goed meegenomen. Zo zie je dat ze er alles voor doen om de klant tevreden te houden! Dikke dankuwel!

Prima service en levering

Produkt zoals verwacht en snelle levering

Fijne bestelsite. Duidelijke instructies. Diverse mails met info. Mooie handdoek met naam besteld. Goede kwaliteit en mooi geborduurd. Op tijd verstuurd. Top!

Mooi afgewerkte cadeau’s en snelle levering

Al een aantal keer besteld bij KoterKado, alle keren heel tevreden. Zowel over de producten als de levering.

Enorm tevreden

Een mutsje met naam besteld en ondanks de drukte nu bij pakket leveranciers was deze snel binnen. En fantastische kwaliteit dus kortom enorm tevreden!

Precies zoals verwacht

Goede snelle levering en product precies naar verwachting

Goeie communicatie

Het bestelde product precies zoals afgebeeld ontvangen zonder problemen met levering.In deze omstandigheden een zwangere vriendin blij gemaakt

Goede service, zag een type fout maar deze kon gelukkig hersteld worden

Ziet er mooi uit

Het is kwalitatief goed materiaal en degelijk

kado toch nog op tijd voor verjaardag!! super!

had een kadootje besteld en het leek er even op ivm een verkeerde levering van de leverancier dat het niet op tijd zou aankomen. Maar toch gelukt dus een hele blije jarige dankzij jullie...

Goed Moi

Leuk cadeau en mooie levertijd. De ouders vinden het ook leuk. Mooi cadeau voor hun lieve baby.

Snelle levering!

Wij hebben voor onze zoon van 5 een beker en broodtrommeltje besteld met de tekst 'Sil's lunch' omdat hij nu verplicht over moet blijven vanwege het coronavirus, en hij dit helemaal niet leuk vind. Nu is het duidelijk voor hem welk trommeltje en welke beker voor de lunch is. De levering was heel snel en de bedrukking is heel gaaf geworden!

Lekker makkelijk en Snel

Na een wijziging in de bestelling was dit snel geregeld.

Twee kids ontzettend blij met hun nieuwe rugzak!

On een paar eenvoudige stappen had ik voor beide kinderen twee gepersonaliseerde rugzakken gemaakt, in de kleur, het lettertype en met het plaatje van hun voorkeur. De levering was snel en het eindresultaat erg mooi. Rugzakken zijn van goede kwaliteit en de opdruk zit er ook mooi en goed op. Ik ben zeer tevreden!

Prachtig kwaliteit beker en print die via de website zelf te ontwerpen zijn naar keuze.

En ondanks corona crisis snelle levering.

Snelle levering en leuk verpakt

Blij met de bestelling, goed op de hoogte gehouden en het was er ontzettend snel!

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering

Makkelijk besteld en snel bezorgd

Het was erg makkelijk te bestellen, is snel bezorgd en het shirtje is erg mooi

Prachtige producten goede kwaliteit

Super leuke cadeautjes, betaalbaar, snel geleverd en werkelijk super leuk verpakt. Absoluut een aanrader!

Heel tevreden, vooral de schoolspullen voor mijn zoontjes zijn erg geliefd.

Klantvriendelijk, kwalitatief en persoonlijk. Vooral de schoolspullen en de knuffels met naam zijn bij ons favoriet. Ga zo door!

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM