Prima! Zeer tevreden.

Dit is mijn eerste ervaring met aanvragen van naamstickers. Duidelijke website , zeer veel keus in kleuren en lettertype en ook ruimte op t bestelformulier om nog extra tekst toe te voegen. Zeer snelle levering en met een duidelijke gebruiksaanwijzing erbij.

Snel en service met een lach!

Klein foutje gemaakt in de bestelling, medewerker gelijk aan de telefoon om de order wel juist te krijgen super!

Pakket kwijt geraakt bij de post, top service en hebben kosteloos een nieuwe op gestuurd.

Mooi product en super snelle levering

Gymtas met naam besteld. Echt mooie kwaliteit, ook de opdruk! Kan ze denk ik van groep 1 tm 8 wel mee doen schat ik zo in 😁 Snel geleverd ook, ik kom zeker nog eens terug!

Beker en broodtrommeltje besteld met naam.

Hele snelle levering en prima product.

Heel goed.

Broodtrommeltje en beker met naam gekocht. Heel mooi en snel geleverd.

Simpel bestellen en supersnel geleverd

De persoonlijke lunch box met drinkbeker is makkelijk te bestellen en de bestelling werd binnen 2 werkdagen geleverd.

Geweldig super snelle levering

Bij koter kado 2 happy horse knuffel konijntjes besteld met naam er op geborduurd voor een kraam kado snelle levering en het konijntje is favoriet bij de ontvanger super blij kindje top service!

Orgineel

Origineel kraamkado, snelle levering, mooie kwaliteit. En het allerbeste was dat de ouders het een geweldig kado vonden. Missie geslaagd!

snel en zoals beloofd

snel en goed

Snel en goed

Duidelijke site, gebruiksvriendelijk, snel besteld en snel geleverd.

Goed en snel

Goeie service en duidelijke webshop.

Mooi product, snel geleverd

Twee bedrukte keycords besteld. Snel geleverd. Mooi bedrukt. Blij mee!

Ik was aangenaam verrast dat alles zo vlot en coreckt verliep ben zeer tevreden op naar het volgende

Ik was aangenaam verrast dat alles zo vlot en korect verliep ben zeer tevreden op naar het volgende.

een aanrader!

Een baby bad cape besteld, snelle levering en super leuk ingepakt!! Ik kan hem zo meenemen en geven als kraamkado

Kofferriem met naam

Kofferriem met naam, ik was eerst niet tevreden omdat mijn sloten niet werkten, maar moet zeggen contact en service is goed ik had de volgende dag al nieuwe riemen in huis....dus top..!!

Perfecte cadeautjes en precies zoals op de site staat.

Zeer snelle levering.

Snelle afhandeling

Prima en snel afhandeld; snelle levering

zeer goed

snel bezorgt super

Erg leuk

Leuk konijntje met naam kleindochter,lekker zacht

Goed en netjes geholpen

Wist niet precies hoe ik het moest doen. En goede mailcontact gehad.

Ik ben tevreden hoor!

Ik had een leuk cadeau gevonden voor onze pasgeboren kleindochter, en dat is prima verzorgd! Dus ja, neem zeker een kijkje op de site.

Super leuke zwemtas met naam besteld

Ik was opzoek naar een leuke/stoere sport/zwemtas met naam voor mijn zoontje, die sinds kort op zwemles zit. Eff googlen en ik kwam op deze super site terecht

Snelle levering, makkelijk om te bestellen

Duidelijke werkwijze , veel mogelijkheden qua ontwerp. Snelle levering

Snelle levering van een mooi product

Fijn dat je veel keuzemogelijkheden hebt met betrekking tot lettertype, kleuren en afbeeldingen. Nu heb een stoere tas voor mijn zoontje. Snelle levering, ook erg fijn.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM