Gewoon goed

Prima geregeld.

zeer tevreden

Netjes geleverd en de SOS armbandjes zijn mooi en handig

Snel en goed geregeld

Ik heb mijn bestelling snel gekregen en het ziet er mooi uit!

Goed telefonisch geholpen zeer tevreden.

Fijn naar onze wensen geholpen. Het artikel de sportrugtas is door ons afgehaald in Barendrecht zonder problemen.

Prima product en levering

Ben tevreden

Ik had een gepersonaliseerde turnzak besteld voor mijn neefje. Het was helemaal wat ik ervan verwacht had. Mooi bedrukt, mooie kleur van zakje. Levering in België na 1 week wachten. Tip: laat een voorbeeldafbeelding zien van je selectie van opties tijdens het bestellen (nu moet je een beetje gokken hoe het totaal eruit gaat zien).

Leuke sporttas ziet er erg mooi uit!

Leuk om zelf tas samen te kunnen stellen kleindochter was er erg blij mee.

Mooie kwaliteit

Snelle levering van broodtrommel met drinkbeker gepersonaliseerd en fruitbakje

Prachtig kraamkado

Een mooie handdoek met opdruk. De kado verpakking zag er feestelijk uit.

Goede afspraken en opvolging ivm de bestelling en zeer snel geleverd

Duidelijke site Correcte afhandeling en levering Mooi afgewerkt product zoals voorgesteld op de site

Snelle levering en zeer makkelijk om de sticker aan te brengen

Naamsticker erg makkelijk aan te brengen.

Snel en geheel correct geleverd

Prima geleverd, conform bestelling.

Mooie spullen en snelle levering

Mooie spullen snelle levering

Super Snelle levering

Donderdagavond laat 2 bidons besteld en zaterdag morgen al 2 hele mooie bidons in huis.

Goede kwaliteit met een leuke uitstraling!

Snel bezorgd en goed verpakt. Verder zitten de letters/symbolen er stevig en mooi op. De kwaliteit is erg goed en het fruitbakje in de boterham-bak vind ik super! Alleen maar goede en leuke reacties gehad incl die van mijn zoontje!!

Was goed

Mooi product!

Ik ben echt tevreden! Snelle levering Keurig verpakt En materiaal prima 👍

Mooie sleutelhangers. Super handig aan beide zijden bedrukt met naam en telefoonnummer. Prima levering.

Dogtag ketting besteld. Snelle levering alleen een foutje gemaakt. Maar 1 mailtje en gelijk weer een nieuwe gekregen Top service zo hoort het

Snelle levering. Ziet er goed uit.

Super goed

Eerste bestelling van koter kado en helemaal tevreden over.

Prachtig konijn met tekst gedrukt op de oren.

Goede website, makkelijk in gebruik. Snelle levering en up yo date info over voortgang van levering. Ik beveel Koter Kado dan ook zeker aan bij iedereen die op zoek is naar een origineel en gepersonaliseerd kraam cadeau en dat binnen twee dagen in huis wil hebben.

Snelle levering, goede kwaliteit, prima prijs. Zeker aan te bevelen.

Ik had een zwarte kleuterrugzak besteld met naam. Ik heb precies gekregen wat ik had besteld. Goede kwaliteit tas, mooi bedrukt en voor een mooie prijs. Ik ga vaker hier bestellen.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snelle levering.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM