Mooi product

Prima service , tijdig geleverd

Snel en super!

Hele snelle levering (inclusief borduring). En leuke kwalitatieve producten. Echt een aanrader!

Zeer goed!

Goed product en snelle handeling.

Keurig afgeleverd, mooi geborduurd

Binnen een paar dagen in huis

Erg leuk geworden de 2 gepersonaliseerde portemonneetjes. Snel geleverd, bedankt Koter.

Helemaal prima

Voor de eerste keer wat besteld en dat is prima bevallen. Goeie communicatie en snelle levering.

Duidelijk wanneer het kwam!

Snel duidelijk en overzichtelijk

Perfect gedaan

Een sporthanddoek besteld, ik had de verkeerde naam. Heb meteen een nieuwe met de goede naam besteld en die was gelukkig nog precies op tijd !!

Mooie producten en goede service

Ik heb verschillende spullen bij Koter Kado gekocht en de levering, communicatie en kwaliteit is prima. Verder is de klantenservice snel en levert top service. Aanrader wanneer je een uniek bedrukt kado zoekt voor een kind.

Snel en goed

Cadeautje viel goed in de smaak

Helemaal zoals de reclame

Ik had 3 sos armbandjes besteld voor op vakantie. Kwamen op tijd toe, duidelijke info over de levering, en kwaliteit helemaal goed zowel qua maat als materiaal als traversing.we houden deze! (Tot zoontje een andere lievelingskleur krijgt, dan bestellen we bij)

Erg jammer dat op de kado verpakking heel groot het logo staat van het bedrijf.

Top service en mooie uitvoering van de gekozen kado's

Voor mijn klanten koop ik geregeld een gepersonaliseerde kaambeer; wordt altijd heel erg enthousiast ontvangen. Dat komt mede door de uitvoering en service van Koter Kado !

Topservice!

Denkt goed mee, snelle reactie en bijzonder klantvriendelijk!

Zeer tevreden met de pet met naam

makkelijk

Fijne ervaring makkelijke site met mooie cadeaus

Snel, duidelijke communicatie

Ik gebruik KoterKado zakelijk, bij een geboorte binnen onze stichting. Keuze is groot, leuke dingen en goed verzorgd.

zeer tevreden en vlugge levering

Mijn tekst was niet ingevuld en ze hebben mij hier zeer attent op gemaakt. Prima service en bediening waarvoor dank!

Mooie knuffels

Twee knuffels laten drukken met naam. Erg mooi geworden

Prachtige deken

Dekentje met naam geborduurd besteld. het dekentje is super mooi afgewerkt en heerlijk zacht.

Dit is een kadootje voor een sportmanneke, product is goed

Super leuk product

Goede en snelle levering

Geweldig!

Bij elke geboorte koop ik als kraamcadeau een omslagdoek met naam en geboortedatum. Het word altijd snel geleverd en ziet er prachtig uit! Erg tevreden!

Prima en mooi snel

Precies zoals gehoopt

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]