Bedankt voor uw review. Bij ons kunt u de knuffels inderdaad zowel laten borduren, als bedrukken. Een borduring is altijd door en door, dit staat op de site aangegeven bij het door u bestelde product, inclusief een foto van de achterkant. Wat jammer dat u dit niet gezien heeft en hierdoor een voor u verkeerde keuze heeft gemaakt. We wensen Dani veel knuffel plezier met het Happy Horse knuffeldoekje en zien u graag nog eens terug bij Koter Kado!
Bedankt voor uw mooie 5 sterren recensie. Fijn dat alles naar wens was. Graag tot ziens bij Koter Kado!
Bedankt voor uw review, fijn dat u uw kleinkind blij heeft kunnen maken met een mooie gepersonaliseerde rugzak! Graag tot een volgende bestelling!
Bedankt Marsha voor deze mooie review. Graag tot ziens bij Koter Kado!
Bedankt voor uw mooie 5 sterren review. Fijn om te lezen dat alles weer naar wens was. Graag tot de volgende!
Bedankt Johan voor uw mooie beoordeling. Graag tot ziens bij Koter Kado!
Bedankt voor uw enthousiaste review, erg leuk om te lezen! Graag tot ziens bij Koter Kado!
Bedankt voor uw uitgebreide review, erg fijn om te lezen dat alles zo naar wens was. We zien u graag nog eens terug bij Koter Kado!