snelle leverig mooi product!

super snel en mooi

snelle levering van een mooi gemaakt product. Ziet er heel goed uit

Mooi en snelle verzending!

Naam is mooi geborduurd op het knuffeltje en ik had het zeer snel in huis, top.

Mooi product.

Mooi product, snelle levering. Jammer dat de voering van het rugzakje heel erg kraakt. (Goedkoop plastic?) Staat er niet bij in de advertentie, waar het rugzakje mee is gevoerd.

Ik had snel shirts nodig voor mijn team. En ze waren super snel in huis. Mijn team kreeg erg leuke complimenten over de shirts. Ze hebben gewonnen dus extra feest. Bedankt hiervoor

gemakkelijk te bestellen

Snelle levering, mooi kraam cadeau

Ik heb 2 badjasjes besteld met naam op de rechter voorkant. Veel keuze in kleur, zowel de badjas als het borduren van de naam. Ziet er erg mooi uit. Badjasjes zijn van goede kwaliteit. Ben heel tevreden.

Prachtig product en op tijd bezorgd!

Valt tegen

Tijdens het bestelproces lijk je heel wat te kunnen kiezen aan lettertypes en kleuren van de naam van je kind op de knuffel. Ten eerste komt de kleur totaal niet overeen met de daadwerkelijke kleur en blijken de letters niet geborduurd maar gewoon erop te zijn geplakt. Ziet er heel vrij goedkoop uit alsof je zelf letters bij de Action hebt gekocht en ze erop hebt geplakt.

Heel mooi shirt

Een shirt besteld voor mijn neefje van 2 jaar! Shirtje met naam en rugnummer! De bestelling was er snel en de kwaliteit is heel goed

Te groot

De Tshirt is te groot voor een maat S, het lijkt wel een L

Super snel in huis en mooie kwaliteit

Prima, snel geleverd

Prima en goed geleverd voor goede prijs. Alleen erg jammer dat het borduursel dwars door het oor van het konijn zit. Had beter geweest als het even open was gemaakt en weer dicht gestikt was nu is de achterkant een lelijk oor hebt van het konijn.

Goede snelle service

Mooie artikelen, goede kwaliteit.

Happy Horse konijn was cadeau voor geboorte zoontje, maar wederom schot in de roos. Echt lief en super hoog knuffel gehalte.

Super snelle en top service

Ik had de gepersonaliseerde producten super snel en netjes binnen. Dank je wel!

Binnen twee dagen kreeg ik mijn cadeautje binnen.

Klein foutje. Goed opgelost

Happy horse ontvangen met maar 1 oogje. Terug sturen was geen optie. Netjes afgehandeld met een kortings bedrag.

Alles in overeenstemming.

Het kado voor mijn neefje is binnen de gestelde leveringstermijn naar behoren afgeleverd.

In eerste instantie heb ik de verkeerde naam genoteerd in de bestelling. Dit is op tijd aangepast. Ook kreeg ik mijn bevestigingsmail niet binnen. Na overleg en meerdere keren proberen naar een andere mail gestuurd en alles goedgekomen. Cadeau is goed bevallen bij de kersverse ouders. Iedereen blij! Heel erg bedankt voor jullie goede service!

Prachtig

Precies wat ik had verwacht

Top bedrijf.

Heel hulpvaardig, product is helemaal naar wens en bovendien snelle levering.

Super bedrijf Makkelijk bestellen en hele snelle levering van een leuk artikel. Al jaren bestel ik en altijd tevreden!

Precies zoals het moest Maat klopt ook

Super.

Een website die zeer toegankelijk is. Zelfs als je er niet zo handig mee bent. Een zeer goede service tot het pakketje bezorgd is. Ben zeer tevreden.

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf in Hendrik-Ido-Ambacht geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]