Geweldig en snel

Zeer makkelijk bestellen,en in 2 dagen in huis.

Top service!

Ik werd goed op de hoogte gehouden over het verloop van mijn bestelling en levering. Het pakketje is een goede staat toegekomen. Excellente prijs-kwaliteit. Ik ben zeer tevreden!

Mooie en betaalbare, originele cadeaus

Mooie en betaalbare, originele cadeaus. Keuze is vrij in tekst voor de borduring. Helaas niet meer dan 15 karakters mogelijk en de verzendkosten zijn een nadeel, maar die betaal je overal.

Mooi op tijd en knuffel heel mooi afgewerkt

Heel leuke en kwalitatieve cadeautjes

Super goed

Geweldige service dit bedrijf . Ze nemen je klacht zeer serieus. Blij met Koter Kado

Goede service en snelle levering

Na bestelling zeer snel uitgeleverd.

Snel en correct

Perfecte afhandeling van de bestelling

Het was gewoon goed

Het was gewoon goed

Geweldig en klantvriendelijk

Door een vergissing moest ik nogmaals een bestelling plaatsen. Kreeg persoonlijk een mailtje met een oplossing op maat. Echt super!

geweldig

Mijn artikel ontvangen binnen de aangegeven datum. Het was goed verpakt , dus zonder brokstukken ontvangen

Snelle en goede service met top product

Bestelling geplaatst gelijk een berichtje dat ze het in goede orde hebben ontvangen, en daarna netjes op de hoogte gehouden worden over de staat van bestelling. Binnen 2 dagen in huis en een top product!

Top service en product.

Fijne, goedwerkende site. Communicatie via mail snel en soepel.

Goedemorgen service

Goedemorgen service er ging iets mis met de bestelling werd meteen en netjes opgelost

Over de hele lijn 10 op 10

Site werkt goed. Zeer snel gemaakt en verzonden. Goede kwaliteit qua producten. Over de hele lijn 10 op 10 !!

Erg leuke cadeaus altijd wel iets leuks tussen te vinden, ook nog eens snel bezorgd top!

Een geslaagd kraamcadeau.

Ik heb het konijn met naam cadeau gegeven aan mijn kleindochter die net geboren was. De ouders vonden het een heel leuk cadeau vooral met de naam er op.

Altijd goed

Ik ben altijd zo tevreden. Ik bestel alle knuffels voor de meiden hier

Prima.aan te bevelen

Keus uit leuke en mooie artikelen .met of zonder naam .om iemand te verassen ! Netjes op de hoogte gehouden worden van het proces en bezorging wordt erg gewaardeerd . Altijd leuk om op de hoogte gehouden te worden via website.

Snel

Levering snel en prima kwaliteit.

Snelle en perfecte service

Mooi en snel geleverd

Precies zo als ik gehoopt had erg mooi maandag besteld woensdag keurig geleverd top

Top ervaring

Mooie flessen, goede stevige opdruk erop (gaat er niet snel af), snelle levering. Al met al top service! Vaker bestellen hier!

Mooiii

Het is mijn eerste keer besteld bij jullie en heel snel gekomen en mooi.

De site is makkelijk en overzichtelijk. Alles wordt heel duidelijk vermeld. Eenmaal besteld wordt je verder goed geïnformeerd en het artikel werd voor ons erg snel als cadeau bezorgd ondanks dat er nog een naam op geborduurd moest worden. Dus echt een aanrader!

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]