Duidelijke site en snel geleverd.

Had producten besteld die snel geleverd waren en ook goed verpakt . De site is ook duidelijk.

Ziet er precies uit als op internet…ziet er netjes uit….blij mee

Het maken ging makkelijk en snel verstuurd!

Fantastische service!!!

Fantastische service!!!

Perfecte service

Perfect! Er was iets mis gegaan waardoor de bestelling niet was gelukt. Contact gehad en is met spoed geregeld. Echt klasse

Altijd leuk en goed!

Ik bestel jaarlijks de schooltassen, gymtassen of lunchboxen. De kwaliteit is altijd goed.

Zo leuk!!!!

Hele snelle levering, en de tas Is geweldig!

Uitgebreid assortiment en leuke dingen om te geven.

Voldoet aan alle verwachting

Wens is uitgevoerd zoals digitaal ingevoerd.

Was goed geregeld en op tijd geleverd.

Bestellen gaat eenvoudig en het wordt netjes geleverd.

Snel geleverd en opmerking meegenomen

De prijs is netjes voor wat je krijgt. Tussentijd wordt je op de hoogte gehouden maar niet gespamd met heel veel email. Vanwege onze vakantie had ik in de opmerking gevraagd of het pas na een x datum verzonden kon worden en dat werd meteen opgepakt. Hartstikke fijn!

Dik in orde

Super tevreden zoals ik verwacht had

Altijd mooie kwaliteitsvolle producten. Originele cadeautjes voor onze kleinkinderen

Netjes en snel.

Product ziet er mooi uit, maar ze houden je ook goed op de hoogte van hoe ver ze zijn met de bestelling.

Mooi spul, ook voor ‘grote mensen’

Op zoek naar een kleine sporttas vond ik precies wat ik zocht bij Koterkado. De mogelijkheden om deze te personaliseren en het resultaat te zien voordat ik ging bestellen waren helemaal top. De informatie over productie en verzending was ook dik in orde.

Super!!

Snelle levering en goede kwaliteit producten, zeer tevreden!!

Zoals op de foto! Super En een snelle levering! Heel blij mee

Bestellen gaat makkelijk en vervolgens heb je het snel in huis

Zeer goed.

Alles zeer goed verlopen.

Mijn kleindochter waren heel blij met de badlakens met hun naam

Gewoon super!

Ik bestel altijd de kraamcadeaus hier en ben altijd super tevreden! Bestellen gaan makkelijk, levering is snel en kwaliteit is goed!

Heel tevreden

Ik heb 3 dingen bij jullie besteld voor mijn kleinkinderen. 2 buidels en 1 klein tasje. Alle 3 met hun namen erop. Zij waren blij, vonden het hele leuke kado's. Zij tevreden, ik tevreden.

Prima geregeld

Netjes en op tijd bezorgd.

Mooie grote badcape

Tevreden over de kwaliteit. Naam op badcape is vrij groot. Lettertype hobo. Nou was de naam kort maar met een langere naam had ik het waarschijnlijk niet mooi gevonden.

Goed geregeld en goed spul

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]