Mooie producten en snelle levering

Heb voor mijn zoon een nieuwe tas besteld met naam en hij is er super blij mee. Voor beide kinderen een deur sticker. De levering was super snel en het aanbrengen kwam met instructies en ook dat was super makkelijk. Zeer tevreden

Binnen 1 dag de bestelling in orde

Zeer tevreden over de kleuren van de naambandjes en de informatie op de site om tot de beste keuze en maat te komen.

Zeer snelle reactie op klacht, en na foto's te hebben doorgestuurd van het kapotte product werd er meteen een nieuwe toe gestuurd

Netjes en snel klaar

Besteld en als snel kwam het superzachte konijntje met perfect ingenaaide naam in het oor. Dit gaan de toekomstige ouders zeker weten leuk vinden!

tevreden

niks om te melden gewoon goed

Mooie tas snel geleverd!

Mooie tas, fijne site, snel geleverd

Nette service, duidelijke website !

Makkelijk te bestellen, duidelijke website, en snelle levering !

Slecht leesbaar

Ik had verwacht dat het beter bedrukt zou zijn. De bandjes vallen ook erg klein uit. Mijn zoontje in 2 en het bandje zit erg strak.

Goed product snel geleverd

Product naar verwachting Snelle levering Goede kwaliteit

Gewoon super

Heel makkelijk om een cadeau op maat te (laten) maken en te versturen. Gewoon super!

men maakt waar met wat ze beloven

geen txt nodig

Besteld heel snel in huis. Product is prachtig.

Snelle levering Product zoals verwacht. Prijs kwalteit heel goed

Prachtige tas.

Prachtige tas. Goede kwaliteit/prijsverhouding. Snelle levering.

Leuk

Cadeautje erg leuk! Mooi konijn en mooi geborduurd. Aanrader. Ik laat het alleen nooit meer inpakken. Veel te strak. Je ziet niet meer wat het is. Dus heb t zelf maar over gepakt Maar waar het om ging is top

Gave koffers, afmeting klopt niet

Mooie en stevige koffers. De namen en plaatjes staan er ook heel mooi op. Levering ook vlot. Ik kocht de koffers alleen vanwege de afmeting “46cm” zodat ze als handbagage onder de stoel in het vliegtuig passen voor onze peuter en kleuter. Bij binnenkomst bleken ze echter 52cm te zijn. Ik hoop nu dat ze mee kunnen onder de stoelen… :-/

Wat je ziet is wat je krijg.

Netjes afgewerkt. Snelle levering en pas goed.

Kwaliteit is niet zoals verwacht

Mutsje met knoop besteld. Muts valt erg groot. Op het plaatje ziet het er mooier uit.

Goed en snel geleverd

Ik had een badcape besteld voor mijn collega en die zag er goed uit. Hij is snel geleverd.

Prijzig maar product voldoet zeker

Ik heb twee gegraveerde armbandjes besteld voor mijn kinderen met tel nr er op. Koter kado was niet het goedkoopst, maar de armbandjes zien er netjes uit en werden snel geleverd. Tevreden.

Super snel geleverd ! Leuk gedaan. Mooie kwaliteit !

Happy Horse Reece

The service is really quick! And it’s really beautiful.. I hope in the future will be more option for knuffels with name specially the one with name stitches.. but other than that everything is perfect!

Super leuk!

Top kwaliteit

Dekentje was heel mooi.

Ik kwam orginele ideen.

De website is niet te ingewikkeld, een bestelling is snel en makkelijk te plaatsen. Fijn dat je een email krijgt ter herinnering om na te kijken of je je tekst goed geschreven hebt. Bezorging is snel, 2e dag na bestelling al ontvangen.

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]