Laden reviews...
845 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste respondenten noemen snelle levering en goede productkwaliteit. Er is veel waardering voor de personalisatiemogelijkheden en de duidelijke communicatie. Daarnaast wordt het aankoopproces als prettig en gebruiksvriendelijk ervaren, met af en toe aandacht voor snelle service bij vragen.
Mijn bestelling goed uitgevoerd en net werk geleverd, tegen aantrekkelijke prijs. VOORAL DOORGAAN !!!!!
Bram
Zie bovenstaande
Gerda
Hengelo
Mok besteld en precies zoals afgebeeld ontvangen. Mooie kwaliteit en kwam prachtig ingepakt.
Vanessa
Dordrecht
Leuke oranje petjes besteld met naam en afbeelding. Leuk dat de petjes er ook in een kindermaat waren. Petjes zien er goed afgewerkt uit. Ontvangers zijn er heel blij mee!
Didi
Peize
Snelle service Goede kwaliteit
Niels
Berghem
Goede snelle bezorging en alles na wens topp
Laura
Hengelo
Voor de tweede keer hier een rugzak besteld voor iemand als kraamcadeau De tas die ik als eerst had besteld gaat overal mee naar toe. Dus wist ik gelijk toen nummer twee werd geboren wat ik moest geven. Iets waar mama en kind jaren plezier van hebben
Helen
Amsterdam
Vlotte afhandeling
Alie
Hallum
Snel Verstuurd en geleverd, mooi product. Aanrader!
Laura
De Kwakel
Op woensdagavond een gepersonaliseerd kraamcadeautje besteld, de volgende dag al melding dat de bestelling was verwerkt en zaterdags bestelling ontvangen. Super service! Borduurwerk zag er ook mooi uit, hoop dat de ontvanger blij is.
Mariska
Zwolle
Zeer tevreden met de bestelling!!!
Sandra
Veldhoven
Bij de eerste was de naam.en geboortedatum.geborduurd. Nu niet, hoop dat dit goed blijft zitten. Ziet er mooi uit
Ma
HOENSBROEK
Mooie kwaliteit en snelle en correcte levering
Marianne
Eindhoven
Twee omslagdoeken besteld met namen. Helemaal geweldig. Mooie kleuren die je kunt kiezen. Zeker een aanrader. Binnenkort nieuwe bestelling
Arnolda
Groesbeek
Zag er heel mooi uit
Herman
Hoevelaken
Had een happy horse konijn besteld en een zakje. Super mooi afgewerkt, prachtige kwaliteit! Naam van onze zoon op geborduurd Enige wat jammer is dat je vrij beperkt bent in aantal letters. Had graag een tweede regel gehad met “kleertjes” geschreven.
Astrid
Mol
Ziet er goed uit en vlotte bezorging
30 May 2026
Janny
Heerhugowaard
Snelle levering, mooie afwerking, kortom heel tevreden!
Marleen
Reet
Snelle en nette levering
Carolien
Kampen
Vlot kunnen kiezen en bestellen. Kwam super uit want ik wist geen cadeautje en nu had ik een super persoonlijk en prachtig cadeau. De ontvanger was zeer verrast door dit persoonlijke cadeau
Helen
Eindhoven
Fijne duidelijk website. Snel kunnen bestellen en daardoor een feestje om het te kunnen versturen!
Petra
Noordwijk
Ruime keuze, alles duidelijk, snelle verzending, nette prijs, product van goede kwaliteit.
Mariëlle
Maassluis
Voor beide kindjes 1 bandje besteld en daar passen de nummers van beide ouders op! Super handig!
Claudia
Hoofddorp
Twee badcapes met naam geborduurd besteld, snel geleverd en mooie kwaliteit!
Tinka
Schinveld
Zoals beloofd hele snelle levering. Helemaal naar wens naam geborduurd op badjasje. Kleur van naam en badjasje ook top. Wat zullen ze verrast zijn in Tonga!!!
Dianne
Waarde
Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf in Hendrik-Ido-Ambacht geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]
Ecologieweg 2
3343LM HENDRIK IDO AMBACHT