Geweldig!!!! Top

Kinder schortje met naam erop besteld. Had keuze uit verschillende kleur van tekst en opdruk. Ben heel tevreden, kleinkind helemaal blij. de bestelling was snel en netjes verpakt afgeleverd.

Snelle levering van mijn kadotje. Ziet er uit zoals omschreven en ben er heel blij mee. Hopelijk de mama voor wie het is ook.

Leuke cadeaus en super snelle service

Tevreden besteller en enthousiaste ontvanger.

Super tevreden!!!

Heel tevreden over het product en de opvolging!!!

Mooie producten en snelle levering

Blij met de producten. Kwalitatief goed werk en naar de huidige omstandigheden ook zeer snelle levering.

Snel vertrouwd en duidelijk zeker een aanrander

Super leuk

Tot nu toe is alles super leuk en heel bijzonder. Makkelijke website en snelle levering. Echt super leuk!

Ik bestel er al 12 jaar en altijd netjes en correct

Goed product!

Snelle afhandeling en reacties op vragen.

Super online winkel voor kraam cadeautjes

Al een aantal keren hier besteld, knuffels met naam en geboortedatum. Goede kwaliteit en snelle levering.

Snelle levering top kwaliteit

Product is perfect

Voldoet aan verwachtingen en snelle levering.

Correcte levering.

Artikel is snel geleverd en voldoet aan de verwachting.

Super mooie rugzak en broodtrommel met beker

Snelle levering van de spullen en super mooie afdruk op de rugzak, broodtrommel en beker

Erg mooi product

Snel geregeld, netjes en mooi product

Te lange lever periode

Ik vond de levering erg traag.

Leuk

De tas is mooi, we zijn er blij mee.

Super mooi

Heel mooi bedrukt en sneller in huis dan verwacht.

Keurig op tijd, netjes verzonden

Zeker de moeite waard

afzender niet bekend

Jammer dat als het pakket aankomt de ontvanger niet weet van wie het pakket komt. Ik dacht dat als je het pakket besteld en de afzender , ikzelf dus, erbij zet de ontvanger weet van wie het komt. Ze hebben koter kado moeten bellen om te weten van wie ze het ontvangen hadden.

Erg tevreden

Eerste x besteld bij jullie . Een petje met naam voor mijn kleinzoon staat hem leuk alleen past hij net maar dat ligt aan hem het is een kleine bollie hij is 7 en halve maand en had petje voor 8 tot 12 maanden besteld. Maar buiten dat erg tevreden .

Mooie kofferlabel met eigen tekst, supersnel geleverd!

Goed en snel geregeld

Alles zag er verzorgd uit. Goed bezord

Mooi, kwaliteit en snel !!!!

Alles top verlopen. Ik ben heel blij !

Prima ervaring

Produkt zoals omschreven, netjes en op tijd geleverd

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf in Hendrik-Ido-Ambacht geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]