Super service

Snelle levering goede kwaliteit

Min ervaring in één zin!

Supersnelle levering, precies zoals besteld en zoals op de foto. Super!

super

snelle levering en mooi gemaakt

Snel geleverd en ziet er prima uit

Dikke duim

Duidelijke site Duidelijke omschrijving Makkelijk te bestellen Snelle levering Opbouwende kritiek de enveloppe had de helft kleiner gekund.

het geld waard

De uitvoering van materiaal en tekst is zijn geld waard

Goed te lezen tekst

Ik had een aparte tekst erin laten zetten en die is goed te lezen. Er staat alleen een schrijffout in.

Snelle reactie per mail snelle levering

Ik moest na mijn bestelling nog wat aanpassen. Email contact was nog zelfde dagdeel en problemen snel aangepast opgelost.

Prima product en prima bezorging

Ben erg tevreden.

Helaas viel het mij tegen

Ik had een kleutertas besteld met de naam erop gedrukt. De afmetingen kloppen echter niet met zoals deze op de site staan beschreven. Ik had hiervoor een kleutertas met op op papier dezelfde afmetingen, maar deze was echt veel ruimer. Nu passen de broodtrommel, het fruitbakje en 2 bekers met pijn en moeite in de tas, maar er kan niets meer bij. Erg jammer! Vraag me af hoe er gemeten wordt, maar dit voelt voor mij als weg gegooid geld....

Prima ervaring

Heel snel geleverd en tas met naam en print is super!

Super snel geleverd

Ik had een buiktas besteld met naam. Tas er 'n tekst ziet er mooi uit en snel geleverd 😊

leuke tas met naam

de tas ziet er stevig uit. even afwachten of de letters blijven zitten.

Snel stuk

Bidon met opdruk maar lekt

Niet goed!!!

Niet goed!!! Ik heb mijn bestelling nog steeds niet gekregen!!!!

lunchtrommel en beker met naam snel ontvangen

Vandaag besteld, twee dagen later al in huis. Was goed ingepakt, met leuke folder met tips.

Mooie tas en snel geregeld

Uit n groot assortiment vele leuke spullen kiezen! Het product is mooi afgewerkt! En de levering is snel geregeld. Kortom erg blij mee!

top en snel

top en snel

Makkelijk bestellen, snelle levering (kado was op tijd voor verjaardag, bij vermeld in veld opmerkingen) bedrukking zoals getoond bij bestellen, blauwe bidon met witte letters naamopdruk. Altijd makkelijk bij sporten. Goeie kwaliteit

De eerste tas kado gekregen! Zo leuk dus nog een tas erbij besteld. Jammer dat je alleen geen voorbeeld kan zien van wat je besteld. Verder tas is van goede kwaliteit en snelle en nette levering.

Supersnelle levering!

Ik heb de Happy Horse konijn knuffel met naam besteld en het is prachtig geworden! Ben ook zeer tevreden met de snelle levering.

Snel en zorgvuldig

Een snelle levering, goede kwaliteit en netjes bedrukt

Superleuk en snel!

Mutsje zag er mooi en stoer uit, snelle levering.

Top! Ik ben tevreden

Prima website en snel geleverd. De Dogtag ID zag er prima uit! Ik ben tevreden

Super goed

Top , Snel inleveren

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf in Hendrik-Ido-Ambacht geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]