Zondags besteld dinsdag in huis resultaat zoontje super blij met eigen bidon Raad ze zeker aan

Snelle duidelijke levering

Ik had even over het hoofd gezien dat ze op vakantie waren. Ik wilde het SOS bandje natuurlijk graag ontvangen voor mijn eigen vakantie. Dat zou net moeten kunnen als ze het na hun vakantie meteen zouden verwerken. Een mailtje met deze vraag en het was snel geregeld. Netjes hoor! Bedankt

Matig

Mijn bestelling intern in retour gegaan... na tien dagen nog niets ontvangen. Wel feedback ontvangen wat correct is.

snelle en soepele afhandeling

zeer goed en zeker aan te bevelen.....

Op tijd geleverd, product zoals omschreven.

Echt super blij met de zeer snelle service. Dag later werd het pakketje geleverd. Echt heel fijn want ik wilde het SOS bandje nog meenemen op vakantie. Thanks!

Niets op aan te merken. Duidelijke site, eindresultaat zoals op de site bij het maken zichtbaar werd. Snel bezorgd mede omdat ik aan had gegeven dit met spoed te verzorgen.

Snelle levering, mooie uitvoering. Een heel leuk rugzakje met opdruk besteld. 2 dagen later al in huis. Super. Makkelijke site, makkelijk te bestellen.

Kan niet beter.

Rompertje in dezelfde kleur als beloofd wordt. Met keurig netjes de gevraagde tekst erop. Snel en netjes thuisbezorgd.

Alles is netjes geleverd zoals afgebeeld en omschrijving en binnen de afgesproken tijd. Prijs-kwaliteit is ook OK. Na afhanden op de site had ik toch nog 1 vraagje over de bestelling. Deze heb via de mail gesteld en binnen 1 uur had ik antwoord. Heel netjes allemaal. TOP.

Echt volgens verwachting

Was precies wat ik uitgezocht had! Super blij mee, was vergeten er een spoedje van te maken maar was evengoed snel geleverd.

Precies zoals we verwacht hadden!

Mijn dochter zocht een nieuwe muziektas. In de juiste kleur, met haar naam en muzieknoten! De tas werd snel geleverd zag er precies zo uit als dat we gedacht hadden. Zo kon ze de dag daarna met haar nieuwe tas naar ze muziekles! Ze straalde :-)

Leuk assortiment en snelle levering

Blij met het uiltje met naam voor ons pasgeboren nichtje. Kan niet wachten het cadeau te geven!

Snelle levering, goed verpakt.

Konijn met geborduurde oren (naam en datum) laten maken. Het kwam na 2 dagen al. Ziet er allemaal prima uit. Werd met blijdschap ontvangen. :)

Snel besteld en geleverd

Twee polsbandjes met naam en telefoonnummer besteld. Snel gemaakt en geleverd. Ook goed dat je meerdere malen moet controleren of het klopt wat je hebt ingevuld. Weer zeer tevreden!

Koterkado heeft hele mooie bandjes gemaakt voor mij en Mijn vriendengroep. Bestelling was echt snel ontvangen. Zag er goed uit. Ook kreeg ik korting op mijn volgende bestelling. Ook word je altijd vriendelijk geholpen via app/mail. Ik zou niet weten waar ze verbetering in zouden kunnen brengen dus mijn tip is ga zo door. Ik kom zeker weer terug om opnieuw een bestelling te plaatsen!

Mooie tas, snelle levering en goede service

Top product

Super leuke kleuter rugzak met naam besteld, hij is supercute geworden. Koter kado verder geweldig niet aan op te merken. Behalve de bezorgdienst waar jullie mee laten bezorgen, daarover zou ik willen zeggen zo'n slechte bezorgers ze komen gewoon niet opdagen op de dag dat ze zeggen dat ze komen uiteindelijk maar bij een afhaalpunt laten bezorgen.

Prettige online winkelervaring.

De site is erg overzichtelijk en dat geldt ook voor de afhandeling van de bestelling. Koter Kado handelt accuraat en volgens afspraak. Het product ziet er in werkelijkheid exact hetzelfde uit als op de website. Chapeau!

Mooie kwaliteit, mooi geborduurd en geprint.

Aangenaam verrast !

Leuke spulletjes, origineel ,mooi afgewerkt, van goede kwaliteit en daar bovenop nog een vlotte en op de voet gevolgde levering ! Super tevreden !

Snel netjes keurig verzorgd

Bestelling snel geleverd keurig verzorgd en was zoals verwacht

Heel leuk!

Klein badjasje besteld voor een kraambezoek. Ietsje later binnen gekomen dan verwacht maar werd goed op de hoogte gehouden en cadeautje viel erg in de smaak!

Netjes, snel en goed geregeld

Had wat vragen bij mijn bestelling via de mail, en er werd zeer snel geantwoord waardoor de bestelling perfect verliep. Volgende keer zeker weer. René

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf in Hendrik-Ido-Ambacht geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]